Bent u op zoek naar een vakantie met zon in een ver land? Dan is All Inclusive Aruba misschien de vakantie voor u.

De temperatuur op het eiland is tropisch. Hierdoor maakt het niet uit in welke seizoen u naar Aruba op vakantie wilt gaan. De laagste temperatuur ooit was 20,5 graden en de hoogste temperatuur is 36,5 graden. Op het eiland valt slechts 40 centimeter regen per jaar.

Bekijk hier de Arke Aruba All Inclusive vakanties
all inclusive aanbiedingen arke aruba

Arke Aruba All Inclusive

Je kunt bij Arke diverse reizen naar Aruba boeken op basis van een All Inclusive verblijf. Deze reizen zijn met name naar de kustgebieden van Aruba. Zo zijn er voor bijvoorbeeld de Oranjestad weinig reizen welke een All Inclusive verblijf mogelijk maken. Met name Palm Beach, Eagle Beach en Druif Beach zijn op Aruba geliefde plekken om een All Inclusive vakantie bij Arke te boeken.

Arubaanse cultuur

Op het eiland wonen mensen die afkomstig zijn uit 80 verschillende landen. De Indiaanse, Latijnse en Europese invloeden zijn terug te vinden op de gezichten van de mensen, in de straatnamen en namen van de attracties, de talen die gesproken worden. Ook zijn de invloeden zichtbaar in de lokale gerechten, architectuur, lokale kunst, muziek en postzegels.

Natuur

Op Aruba vindt u een kleine hagedissen en gecko’s en vogels. Deze vogels bewonen het eiland of zijn er tijdelijk, omdat ze van Noord- naar Zuid-Amerika reizen. Daarnaast zijn er verschillende prachtige dieren en planten. Sommigen kun je alleen op het eiland vinden.

Bezienswaardigheden

Als u bezienswaardigheden op Aruba wilt bezoeken, kunt u ook prima een All Inclusive Aruba boeken. Er zijn veel stranden. Op de stranden zijn afgezette plekken waar u de nesten van lederschildpadden kunt bekijken. Daarnaast zijn er het Arikok natuurpark en het Bulbali Vogelreservaat.