Bulgarije is een mooi land waar men meer beleeft dan de meeste mensen denken. Er zijn talloze bezienswaardigheden te vinden die allemaal stammen van de 13de eeuw. Tevens is Bulgarije nog lang niet zo ver dan de meeste denken. Op amper een dag rijden kan men al genieten van een All Inclusive Bulgarije.

De rotskerken van Ivanovo

Op het eerste zicht zou men zeggen dat je alleen maar rotsen ziet, maar het tegendeel bewijst zich in Bulgarije. In een rots zijn talloze kerken, kloosters, scholen gehouwen door dakloze mensen van de 3de eeuw tot de 17de eeuw na Christus. De gehouwen kamers hebben een hoogte van 6 tot 10 meter en zijn verbonden door trappen, galerijen en gangen.

all inclusive aanbiedingen arke bulgarije

Rousse

Rousse is een mooie Bulgaarse plaats die zich bevindt aan de rechteroever van de Donau. Mensen die iets meer eten over Bulgarije, eten dat deze plaats vooral bekend staat als het kleine enen. De brug van de Vrijheid verbindt Rousse met de Roemeense stad Gyurgevo. Dit is een belangrijke grens voor Roemenië en Bulgarije.

Gabrovo

Gabrovo is een mooie stad met ongeveer 63.000 inwoners. De hele stad strekt zich uit naast de Jantra rivier en is een belangrijke handelsroute voor Bulgarije. Het mooie van de stad is dat de inwoners bekend staan om hun humor en hun zuinigheid. Men zal merken dat de kostprijs voor restaurantjes aanzienlijk lager ligt dan in ons land. Dit alles kom je te weten tijdens een All Inclusive Bulgarije.