Cuba is een groot eiland dat gelegen is in de Caribische zee in het zuiden van de staat Florida in de Verenigde Staten. Over het algemeen zijn de mensen arm, maar heel gelukkig. Bij de Cubanen tellen er maar twee dingen: dans en muziek. Twijfel niet en boek een All Inclusive Cuba.

Havana

In Havana ligt een kilometers lange, bekende boulevard genaamd Malecon. Als er stormt op Cuba kan men de metershoge golven voelen tot op de balustrade van de boulevard. Het klimaat is er in het algemeen zacht. In de 3de wijk Vedado vindt men onder andere bioscopen, winkels en ultramoderne kantoren.

all inclusive aanbiedingen arke cuba

Valle de Viñales

Hier wordt op de enigste plaats in Cuba nog tabak geteeld. Toeristen halen hier altijd hun verse tabak tegen een spotprijsje. Men kan hier onder de stralende zon wandelen en klimmen en voor w ie zin heeft, kan in de tabaksfabriek terecht voor een rondleiding.

Varadero

Tijdens een All Inclusive Cuba heeft u de mogelijkheid om het verhaal achter tabak te weten te komen. Varadero is de enige en echte badplaats van Cuba. Hier zijn ontzettend veel resorts, bars en hotels te vinden. Varadero biedt ook nog 20 km lange witte zandstranden waar toeristen graag onder de zon verblijven.