Cyprus was vroeger een Britse kolonie en dat verklaart dat er heel veel Britse toeristen nog steeds de weg kennen naar Cyprus. Een van de belangrijkste redenen om Cyprus te bezoeken is het warme, gezellige klimaat. Een All Inclusive Cyprus geeft je een zonzekere vakantie.

Choirokoitia

Deze historische plek komt uit de 7de eeuw voor Christus en is een van het oudste gedeelde ter wereld. Toeristen zullen getuigen zijn van de reconstructie die ze hebben kunnen maken van de voormalige nederzetting die naast de huidige archeologische site is gebouwd.

all inclusive aanbiedingen arke cyprus

Troodosgebergte

De sleutelwoorden voor het Troodosgebergte zijn genieten van de natuur, historische dorpjes bezoeken en op de top van de berg skiën. De gemiddelde temperatuur ligt op het gebergte in de warme zomer tot 5 graden minder. Ideaal dus om een dag het warme klimmaat te ontvluchten. Historische dorpjes kan men hier bezoeken in harmonie met lekker eten en drinken.

Pano Lefkara

Iedereen die van zilver en kant houdt, zal hier zijn hart kunnen ophalen. In dit ouderwets dorpje wordt er nog elke dag kant geweven zoals dat hier 200 jaar geleden gebeurde. Er is een museum in dit dorpje dat zeker de moeite waard is om te bezoeken, namelijk laat men zien hoe men 200 jaar geleden leefde en werkte op Cyprus. Tijd dus voor een All Inclusive Cyprus