De Dominicaanse republiek is een land dat gelegen is aan het oostelijk deel van het eiland Hispaniola. De enige reden is dat er massatoeristen naar de Dominicaanse republiek komen is dankzij het tropische klimaat dat er van ’s morgens tot ’s avonds heerst. Blauwe zee en groene palmbomen op het strand wie houdt er niet van voor een All Inclusive Dominicaanse republiek vakantie?

De oude stad van Puerto Plata

Het historische centrum is een rijke verzameling van allemaal kleurrijke huizen die allemaal gerenoveerd werden de afgelopen jaren. De boulevard is 3 kilometer lang en er zijn talloze restaurantjes en cafés waar u het zeker niet moet laten om tegen een tientje lekker te eten inclusief te drinken.

all inclusive aanbiedingen arke dominicaanse republiek

La Isabela

In het park vindt u nog ruïnes van de eerste Europese stad in Amerika. De fundamenten werden blootgelegd na een grondige archeologie.

Cascade de Limon

Op het schiereiland Samana vindt u een waterval van maar liefst 52 meter. U kan deze via twee verschillende routes bereiken.

Las Galeras

Las Galeras is een heel piepklein vissersdorpje dat door de echte inwoners wordt beheerd. Hier vindt men niets anders dan vriendelijke mensen die heerlijke gerechten kunnen klaarmaken zoals men dat hier niet kan. Tijdens een All Inclusive Dominicaanse Republiek kan u hiervan genieten.