Egypte is het land van de farao’s, woestijn, prachtige piramides en de Nijl waar men urenlang kan duiken door het heldere water. Zon- en duikliefhebbers zullen hun hartje kunnen ophalen in het warme Egypte. Desondanks haar mooie, goudgele stranden heeft Egypte nog heel wat andere bezienswaardigheden in petto. Toeristen met een All Inclusive Egypte zullen tijd te kort hebben.

Dal der Koningen

Nabij Luxor ligt het bekende Dal der Koningen. Dit dal behoort tot een van de beroemdste archeologische plaatsen in Egypte. In het dal liggen meer dan 60 koningsgraven en zij behoort tot de meest bezochte bezienswaardigheden van Egypte. Het eerste graf werd ontdekt in 1922 en dat was het graf van Ramses VIII.

all inclusive aanbiedingen arke egypte

Rode zee

In het oosten van het land grenst Egypte aan de rode zee. De rode is een echte toplocatie voor de duikliefhebbers. De binnenzee is vooral rijk aan tropische vissen, maar ook aan prachtig koraal dat met uitsterven bedreigd door de opwarming van de aarde. Langs de rode zee vindt men populaire badplaatsen zoals Hurghada en Sharm El Sheikh.

Egyptische piramides

Deze grafmonumenten zijn de dag van vandaag nog intact en steeds indrukwekkend door hun grootte en vorm. De piramides zijn te bezoeken samen met een groep en begeleidende gids. De gids loodst u door geheime gangen en graftombes. Ontdek Egypte en boek nu een All Inclusive Egypte.