Griekenland is al jaar en dag een populaire bestemming onder Nederlanders en Belgen. Zon, strand, zee, cultuur en lekker eten zijn de sleutelwoorden voor een geslaagde All Inclusive Griekenland. Toeristen die houden van geschiedenis en lang vervlogen tijden zijn in Griekenland op hun plaats. Griekenland biedt nog zoveel meer dan alleen maar eten en de Sir Taki.

Rhodos

De oude Middeleeuwse stad Rhodos bestaat bijna alleen maar uit Middeleeuwse fortificaties. De gehele stad staat op het wereld erfgoedlijst van Unesco en is een bijzondere trekpleister voor toeristen die willen zien hoe het vroeger eruit zag. Hier kan men nog lekker eten tegen een supervriendelijke prijs.

all inclusive aanbiedingen arke griekenland

Samariakloof

Griekenland is een echt paradijs om te wandelen en om te genieten van de Griekse stranden. De totale tocht van de Samariakloof is maar liefst 16 kilometer lang en onderweg is er voldoende gelegenheid om een hapje te eten en te genieten van de Griekse drank.

Olympia

Op deze plaats zijn ooit de Olympische spelen van start gegaan. Op deze plaats ordt nog altijd de vlam in Olympia aangestoken om dan uiteindelijk de hele wereld rond te reizen. De archeologische vindplaats bevat diverse ruïnes en is dagelijks geopend van 8 tot 15 uur. Ideaal dus om te bezoeken tijdens een All Inclusive Griekenland.

Je wilt een all inclusive Griekenland vakantie boeken? Dan ben je hier op de juiste plek. We helpen je graag op weg, want het zal niet gemakkelijk zijn. Het gaat namelijk niet om één enkel land, maar om het vaste land van Griekenland liggen ook nog eens enorm veel eilanden. Rondom dit land liggen zo’n 1.700 landen die tot Griekenland behoren en dat is zeker geen getal wat je even op één hand kan tellen. Het vaste land kent ook bekende steden als Athene waar veel mensen ook wel een cultuur reis naartoe maken. Daarnaast zijn eilanden als Kos, Kreta en Rhodos ook nog altijd heel erg populair bij grote getale toeristen.

Eilandhoppen

Het zal je dan ook niet gek in de oren klinken dat naast de all inclusive vakanties in Griekenland de fenomeen ‘Eilandhoppen’ erg populair is geworden. Hiermee word dus bedoelt dat je verschillende eilanden bezoekt in één vakantie. Vooral vakantiegangers die van natuur en fauna houden is dit zeker aan te raden. Met zo’n 1.700 eilanden zijn er genoeg eilanden welke vrijwel niets te lijden hebben gehad van de aanwezig van de mens. Ongerepte natuur kan je hier dus ook terug vinden, wat voor de natuurliefhebbers een hele verademing zal zijn.

Oudheid

Voor mensen die de oudheid en cultuur van een land een mooi en interessant onderwerp vinden is er genoeg te beleven met een all inclusive Griekenland vakantie. Zo is het mooie Athene zeker een vakantie waard en wat te denken van de oude havenstad Korinthe. Parthenon is een trekpleister die al menig toerist heeft overgehaald om een bezoekje aan Griekenland te brengen en gek is het niet. De oudheid als een tempel Parthenon heeft iets wat je terug doet denken aan de oude grieken. Het geeft je een blik op de oude wereld waar de mensen vroeger in leefden en welke belangrijke positie ze de goden gaven, want een tempel en andere bouwwerken zijn van enorme afmetingen.

Uitgaan en feesten

Wil je voor de echte feesten naar Griekenland dan is dit uiteraard ook mogelijk. Hiervoor is een eiland als Kreta zeker een aanrader. Met name de populaire badplaats Chersonissos. Vooral nadat Ow ow cherso op tv is geweest is de populariteit onder de Nederlanders voor de vakantie bestemming Chersonissos flink gestegen. Je zult dus meer Nederlanders tegen komen als een paar jaar geleden en dat maakt het feesten nog leuker, want je kan gewoon met anderen praten in het buitenland die ook gewoon Nederlands spreken. Dat maakt van een all inclusive Griekenland vakantie naar het eiland Kreta een waar feest. Je hoeft dus geen moment van verveling te kennen, maar je kan altijd door blijven feesten!

Westen Griekenland

Ten westen van Griekenland ligt een groep met eilanden welke ook wel de Ionische Eilanden worden genoemd. De één na grootste van deze eilandengroep is zeker een aanrader van onze kant. Het eiland Corfu is door de jaren heen ook een populair all inclusive Griekenland vakantieoord geworden en je kunt hier dan ook zeker een goede en rustige vakantie doorbrengen. Dit terwijl je met volle teugen kunt genieten van de zon, de zee en het mooie strand wat Griekenland door haar vele eilanden en als land wat alleen met het Noorden is begrensd door land in grote getalen kent.

Oostelijke eiland Rhodos

Ten oosten van het vaste land van Griekenland ligt een ander populair vakantie eiland met de naam Rhodos. Dit eiland ligt zover naar het oosten toe dat je de kustlijn van Turkije kan zien. Deze ligt namelijk nog geen 20 kilometer van de Turkse kust af. Je moet niet denken dat dit gelijk leidt tot droge omstandigheden, want het omgekeerde is het geval. Juist op het eiland Rhodos is veel groen te zien. Voor een natuurliefhebber is in Griekenland all inclusive vakantie op het eiland Rhodos een aanrader. Zeker wanneer je eigen vervoer wilt hebben, want voor een goedkoop prijsje kan je al een auto huren. Hiermee kan je dus het eiland verder verkennen of je kunt gebruik maken van de taxi of bus. Het vervoer op dit eiland is erg goedkoop, dus het is zeker de moeite waard om eens verder op te kijken wanneer je het ontdekken van nieuwe dingen leuk en aantrekkelijk vindt.