Het is vooral onder jongeren erg populair om een all inclusive Chersonissos vakantie te boeken. Deze populaire badplaats kent vooral in het nachtleven een aantrekkelijk uitgaansleven waarbij er vele mogelijkheden zijn om eens lekker los te gaan. Jullie kennen deze badplaats vast nog wel van “Ow ow Cherso”. Mede door deze populariteit is het onder jongeren erg populair geworden om te kiezen voor een all inclusive Chersonissos vakantie, want dan hoef je niet meer na te denken over bijkomende kosten. Het ligt er dan uiteraard ook aan wat voor een vakantie je boekt, want er zijn verschillende soorten van all inclusive wat vakanties betreft. Let hier dus op voordat je een vakantie boekt, want het zou uiteraard doodzonde zijn als je niet krijgt wat je dacht te krijgen bij je all inclusive Chersonissos feestweek.

Uitgaan in Chersonissos

Je kunt zoals al gezegd prima uitgaan tot de vroege uurtjes is deze populaire badplaats. Als voorbeeld één van de meest grote uitgaansgelegenheden in Chersonisos als de Aria, Cheers, Status, Matrix en ga zo maar door. Wat overigens ook heel erg bekend is dat is de Starbeach.

Starbeach Chersonissos

Flinke party’s worden er gegeven, zowel bikini als schuim party’s tot Beach flirt party’s wanneer zich iedereen in het wit kleed. Ook komen erg veel bekende DJ’s langs die eens een gezellig feestje ervan maken bij Starbeach tijdens je all inclusive Chersonissos vakantie. Je bent er dus vrijwel zeker van dat je zeker niet voor niets komt en dat je genoeg vermaak zal hebben tijdens het all inclusive vakantie vieren in Chersonissos.

Uitbrakken

Uitbrakken? Ook dat kan lekker, want tijdens je all inclusive vakantie verblijf je in de badplaats Chersonissos. Je hebt dus zon, zee en strand met natuurlijk het bier, drank en uitgaan als hoofdprijs van deze vakantie. Je kunt aan de ene kant dus lekker bijkomen en relaxen terwijl je helemaal los kunt gaan tijdens het uitgaan in deze fantastische vakantieoord.

Veel zuipen

Ben jij er van overtuigd dat met je vrienden het meeste bier op kan? Kom eens een dagje naar Starbeach. Het record is daar in 2005 gevestigd waarbij een groep van 20 jongens op een dag maar liefst 1.000 biertjes weg dronken. Dat is enorm veel, want dan drink je dus gewoon 2 kratten bier weg per persoon, dus zeker een uitdager voor de echte kerels als je toch een all inclusive Chersonissos vakantie boekt!