Rhodos is een erg mooi eiland en daarom ook dat er menig toerist ervoor kiest om een all inclusive Faliraki vakantie te gaan boeken voor de komende vakantie. Maar voor je op vakantie gaat willen we je nog wel even inlichten over de geschiedenis van deze mooie plek die enorm mooi gelegen is aan het strand.

Geschiedenis

Wist je dat 30 jaar geleden deze plek nog maar uit een klein vissersdorp bestond? Maar een klein aantal huizen en een enorm stuk strand. Het strand was veiliger als bij Rhodos stad, tenminste, voor de kinderen. Het strand liep namelijk erg langzaam is in tegenstelling als bij Rhodos stad. Hierdoor kwamen er dus gezinnen vanuit Rhodos stad naar Faliraki all inclusive om te genieten van zon, zee en strand en van de veiligheid die dit strand bood aan de kinderen. Zo kwamen er begin jaren tachtig een aantal hotels en als je ziet hoe groot en actief Faliraki nu is dan zal je verbaasd zijn als je er aankomt wanneer je deze geschiedenis over deze plek weet.

Groot en mooi

Een all inclusive Faliraki vakantie is erg aantrekkelijk, er is genoeg ruimte, want met een groot aantal hotels in Faliraki kan je vrijwel zeker een slaapplek vinden. Er zijn veel restaurants waar je lekker en gezellig kan eten. Ook zijn er nog traditionele tavernes als de taverne Aktí, die je bij de haven kan vinden, waar je lekker traditionele gerechten kan eten. Zeker een aanrader, want als je echt de cultuur van all inclusive Faliraki wil proeven dan kan dat mooi door het eten ook eens te proeven. Daarnaast zijn er ook nog een aantal discotheken en een groot aantal bars. Mocht je dus ook uit willen gaan op vakantie dan kan je ook zeker wel heel wat plezier beleven in Faliriki.