All inclusive Kos is een bekent iets, hoewel toeristen daar van profiteren is dit wel te merken aan de café en tavernes die hierdoor minder geld verdienen. Dit om de reden dat deze te weinig verdienden, dit ontneemt voor velen de mogelijkheid om zelf iets te beginnen of te runnen. Ze moeten dus onder een baas werken om genoeg te verdienen voor levensonderhoud. Maar op dit moment heb je zeker als voor zo’n 60 to 70 procent van de hotels die all inclusive regelingen hebben. Je kunt dus voordelig overnachten in combinatie met eten en of drinken. Dit hangt af bij welk hotel je boekt en welke service je erbij neemt. Let hier dus goed voor op, want eenmaal je reis geboekt is het niet makkelijk meer om dingen te wijzigen. Als je dus een all inclusive Kos vakantie wilt boeken dan heb je ruime keuze, niet alleen in Kos stad, maar ook op vele andere plekken op het eiland.

Casa Romana

Casa Romana is iets wat je bij een Kos all inclusive zeker niet moet missen. Het zou zonde zijn, want het geeft je op dit eiland de kans om te kijken hoe de rijke Romeinen het voor elkaar hadden. De naam komt van Romeins huis, wanneer je dit weet kun je de woorden wellicht wat beter plaatsen. Niet alleen dit gebouw is erg mooi om te bezichtigen, maar er zijn nog meerdere gebouwen interessant om te bekijken tijdens een all inclusive Kos vakantie. Hoewel de Casa Romana er wel echt uitspringt, want in verschillende kamers zie je ook nog erg mooie muurschilderingen en mozaïeken. Wanneer je in de buurt bent moet je dus zeker even een kijkje nemen!

Dichtbij Turkije

Het eiland Kos is dichtbij Turkije gelegen. Zeker met helder weer lijkt het Turkse vasteland dichtbij te liggen, je kunt het dus goed zien. Het is dan wellicht ook wel eens leuk om met de boot voor een dagje naar Turkije te gaan. Zo zie je naast de Griekse cultuur ook eens een totaal andere cultuur met hele andere gebruiken en gewoonten. Zeker wanneer je een langere all inclusive Kos hebt geboekt is het de moeite waard om van deze gelegenheid gebruik te maken.