La Bella Italia…
Wie Italië zegt, zegt niet alleen “pizza en spaghetti” maar onder andere ook “duizenden jaren aan geschiedenis en cultuur”, “zwoele warmte”, “strand en zee”, “wijngaarden in de ondergaande zon”. Dit zuiders land heeft zoveel te bieden. Lekker achterover liggen met een cocktail of de musea afschuimen? Waarom niet beide met een reisje All Inclusive Italië?

Rome. Tot in de eeuwigheid der eeuwigheid.

De hoofdstad is al sinds het begin van het Romeinse rijk niet meer weg te slaan uit het wereldbeeld en terecht. In welke andere hoofdstad kunt u het tijdperk van de gladiatoren herbeleven en hedendaagse mode ontdekken? ’s Avonds kunt u in een trattoria genieten van een overheerlijke risotto om daarna ’s ochtends uw nachtelijke zonden op te biechten in Vaticaanstad. Rome is nog steeds een absolute must-see voor iedereen.

all inclusive aanbiedingen arke italie

Palermo. Genieten op zijn zuiders.

Vervelen in de Siciliaanse hoofdstad? Onmogelijk! Je kan er lekker kuieren doorheen de bruisende stad en verfrissing zoeken in de schaduw van de vele historische gebouwen die de Moren achtergelaten hebben. Je kan het strand opzoeken en het platteland waar de geur van olijfbomen je tegemoet waait. Of met een boottochtje de Middellandse zee opzoeken en de zilte zeelicht opsnuiven. Met de formule van All Inclusive Italië verken je Sicilië in stijl.