Jamaica is een eiland in Amerika. Het behoort tot de bekende eilandengroep de Caraïben. Iedereen kent Jamaica natuurlijk van het sprintfenomeen Usain Bolt, maar wat heeft Jamaica nog meer te bieden dan? Wel, een ongelooflijk gamma aan hotels bevindt zich in Montego Bay. (zie verder)

Hotels

Dat culturele is allemaal good en wel, maar waar precies kan u nu all-in overnachten? Thé place to be is Montego Bay. Een prachtige kustlijn langs een helderblauwe zee met daarin de meest fascinerende koraalriffen. Om u enkele hotels te noemen, Riu Montego Bay en Secrets Wild Orchid Montego Bay zijn zonder twijfel de meest luxueuze hotels van Montego Bay.

Bekijk hier de Arke Jamaica All Inclusive vakanties
all inclusive aanbiedingen arke jamaica

Gastronomie

Van pasta tot dessert, van soep tot voorgerecht, vlees, vis en zelfs vegetarisch. Iedereen kan eens proeven van de Jamaicaanse gastronomie. Elk hotel bied wel enkele overheerlijke restaurants aan. Secrets Wild Orchid Montego Bay biedt zelfs 7 à la carte restaurants aan. Keuze in overvloed dus.

Bezienswaardigheden

Waar zullen we beginnen? De mogelijkheden zijn eindeloos voor u en uw vriendin of zelfs kinderen. Bent u een liefhebber van zee en water kan u best naar dolfijnen- en haaienshows gaan zien in Dolphin Cove. Bent u eerder cultureel aangelegd zijn de Blue Mountains of het Cannoe Valley Park wel iets voor u. Kortom ook hier weer voor elk wat wils. En dat, om het op zijn engels te zeggen, is all inclusive Jamaica.