All Inclusive Kaapverdië staat voor extreem genieten. Relaxen aan de heerlijke stranden, de rijke geschiedenis ontdekken, en met waardevolle herinneringen weer naar huis gaan.

Ligging en klimaat

ligging kaapverdie ten opzichte van afrikaKaapverdië is een eilandengroep in de Atlantische Oceaan. De eilandengroep ligt 570 kilometer van de Afrikaanse westkust. Het is 6 uur vliegen van Nederland naar Kaapverdië. Er heerst een tropisch klimaat.

all inclusive aanbiedingen arke kaapverdie

In de wintermaanden is het heel zonnig en droog. Dit maakt het ook een ideale winterbestemming. Uiteraard is het ook ’s zomers heerlijk. De temperaturen lopen dan op tot rond de 30 graden.

Wat is er te doen?

Er zijn veel eilanden die bij Kaapverdië horen. De grootste is Santiago. In dit beboste eiland kun je veel zien uit de tijd dat de Portugezen het eiland ontdekt hebben. Heel bijzonder aan Kaapverdië is het zien van de Caretta Caretta schildpadden. Je kunt een excursie boeken en helpen met voeren van de schildpadden. Ook is Kaapverdië een waar paradijs voor duik- en snorkel liefhebbers.

All Inclusive

Voor een All Inclusive Kaapverdië, kun je op verschillende eilanden terecht. Sal is een vulkanisch eiland, met veel zandstranden en bijzondere zoutmijnen. Boa Vista is ook een geliefd eiland. In de keukens in de All Inclusive hotels, bereiden ze heerlijk Caribisch eten. Maar ook vind je hier de internationale keuken.