Droomstranden, zachtjes heen en weer waaiende palmbomen en warm zeewater. Waar je dit paradijs vindt? De Malediven! De combinatie van perfect weer, heerlijke stranden en een aardige bevolking, maakt de Malediven een topbestemming. Ook is er meer dan genoeg te doen op dit prachtige eiland.

Ligging

De Malediven is een eilandengroep gelegen in de Indische Oceaan. De eilanden bevinden zich ten zuidwesten van India. Het zijn honderden eilanden, sommige bewoond, en sommige uitsluitend voor toerisme.

all inclusive aanbiedingen arke

All Inclusive Malediven

Een All Inclusive Malediven is ideaal, omdat je dan alles geregeld hebt. Geen zorgen over eten en de kwaliteit ervan. Heerlijk eten wordt in je hotel vers bereid. Er zijn veel All Inclusive hotels te vinden op de Malediven. In de hoofdstad, Malé, maar ook op de eilanden Gan, Vilamendoo en zoveel meer.

Activiteiten

Voor duikers en snorkelaars zijn de Malediven een uitstekende bestemming. Met alle koraaleilanden is het uitzicht niet alleen boven- maar ook onderwater schitterend. Je kunt duik excursies boeken bij één van de vele duikscholen.

Hulhulé is de bestemming waar je aankomt als je naar de Malediven vliegt. Dit eiland wordt alleen gebruikt als luchthaven. Passagiers komen hier aan, om zo verder te reizen naar hun eindbestemming op de Malediven. Dit maakt het eiland een bezienswaardigheid op zich!