Malta, een klein landje in de Middellandse zee. Malta valt makkelijk te herkennen. Het ligt immers aan de punt van de Italiaanse laars. De hoofdstad van Malta is Valletta, dat hieronder nog een beetje verder wordt beschreven. Malta heeft 316 km² aan prachtige streken en producten te bieden aan u.

Hotels

De titel zegt het al, waar kan je nu werkelijk all inclusive Malta verkrijgen? Hotel Seabank&Spa is een hotel in Mellieha Bay. Met zicht op zee, uiterst luxueuze kamers, kindvriendelijke faciliteiten en subtropische restaurants, is dit zowat het beste Maltese hotel. Voor 8 nachten all inclusive ben je 800 euro per persoon kwijt. De kwaliteit die u ervoor terug krijgt is dan weer van het hoogste niveau.

all inclusive aanbiedingen arke

Valletta

Alleen de titel werelderfgoed al, zou u moeten overtuigen aan de pracht van de hoofdstad. Valletta heeft een paar uiterst prachtige bouwwerken te bieden. Onder andere het Grootmeesterpaleis en het Fort Sint-Elmo bezorgen u en uw gezin een prachtige, culturele en bovenal leerrijke vakantie.

Gastronomie

Als je weet dat Malta in de Middellandse zee licht, kan u wel raden wat de streekgerechten. Overheersend zijn dan de visgerechten. Maar in Malta kan u ook heerlijk streekgebonden dineren. Naast eten biedt Malta ook een gevarieerd aanbod aan wijnen. Met de Sauvignon Blanc, Chardonnay en de Merlot doet Malta toch mee met de goeie druivenrassen.