Wie de grootste koningsstad nog niet heeft gezien in Marokko moet dringend op All inclusive Marokko naar Marrakech gaan. Marrakech is gelegen op de Haouzvlakte en kent een prachtige historische geschiedenis die al vele jaren op de Werelderfgoedlijst staat van Unesco. Hierdoor is Marrakech een van de drukst bezochte Noord-Afrikaanse steden geworden.

Djemaa el Fna

Het Djemaa el Fna plein is één van het drukst bezochte plein van heel Marokko. Heel de dag door zijn er verschillende soeks (markten) en hier vindt men alles wat een toerist nergens nog heeft gezien. Er worden typische Marokkaanse kruiden verkocht, maar ook slangenbezweerders, acrobaten en de vele muzikanten fleuren het plein op.

all inclusive aanbiedingen arke marokko

Medina de Marrakech

De medina is een echt doolhof waar het leven nogal fel chaotisch overkomt. Dit is een autovrij deel van de stad waar men alleen maar kleine typische Marokkaanse winkels vindt. Men neemt graag de tijd voor een praatje en afdingen is hier zeker heel normaal want het hoort bij hun cultuur.

Hammam

De hammam ofwel het traditionele badhuis moet men gezien hebben alvorens Marrakech te verlaten. In deze Marokkaanse spa kom je heerlijk tot rust. In dit traditioneel badhuis kan men verschillende badrituelen bezoeken waardoor men als een ander mens naar buiten gaat. Een reden te meer om snel een All Inclusive Marokko te boeken.