Mauririus het paradijs op aarde. Een all Inclusive Mauritius om alle dagelijkse sleur achter te laten. Het eiland ligt in de Indische oceaan en heeft alles wat men maar kan verwachten van een tropische vakantie: idyllische stranden, azuurblauwe zee en een groenachtig gebergte. Het eiland is ontdekt in de 16de eeuw en sindsdien hebben verschillende bevolkingsgroepen zich hier gevestigd.

Port Louis

In de hoofdstad Port Louis is er oneindig veel te zien. We beginnen bij de gezellige drukke haventjes waar de verse vis uitgestald ligt. Meer naar de binnenkant van de stad staat de oude fort op de citadel en het theater van de 19de eeuw. Deze zijn allemaal te bezoeken onder begeleiding met een gids. Iets verderop zijn er door heel de dag Arabische markten waar men à volonté vers fruit en groenten kan kopen tegen een aanzienlijk laag bedrag.

all inclusive aanbiedingen arke

Zuidkust

Het weer is altijd super aangenaam in Mauritius en daarom heeft u de kans om eindeloos lang te duiken tussen de koraalriffen. Naast duiken is snorkelen een populaire watersport onder de toeristen. Naast de duikbaan ligt een 18 holes golfbaan voor wie houdt van een partijtje golf.

Westkust

Wandelen, genieten van de zon alles is mogelijk aan de westkust. Mauritius is dankzij al zijn aspecten het All Inclusive Mauritius vakantiebestemming aller tijden.