Tijdens de wintermaanden is Mexico vooral een populaire vakantiebestemming omdat de zon er altijd schijnt in het land van de dansende Mexicanen. Veel Nederlanders zijn nieuwsgierig naar de Mexicaanse cultuur en gewoontes. Eerlijk, wie een All Inclusive Mexico boekt, kijkt zijn ogen uit.

Mexico-stad

De stad is bijzonder groot en druk en bevat heel wat bezienswaardigheden die niemand mag missen. Aan het plein bevindt zich het majestueuze kathedraal in Churriueresstijl. Verder ligt er het nationaal paleis en het nationaal cultuurmuseum. Hier komt u alles te weten over Mexico heden en verleden. De basiliek van Guadelupe trekt vandaag nog pelgrim aan omdat er in 1953 de Maagd van Guadelupe is verschenen.

all inclusive aanbiedingen arke

Playa del Carmen

De populaire badplaats is gelegen aan de Rivière Maya. Vlak aan deze badplaats ligt Tulum met zijn Mexicaanse bouwwerken. Vroeger was dit een arm gebied, maar wie het nu bezoekt, merkt dat het in volle evolutie is. Overal worden er sjieke hotels en uitgaansmogelijkheden gebouwd.

Monterrey

Monterrey is tegenwoordig een echte handelsstad. Dit is de ontwikkeldste stad van Mexico. Hier kunnen toeristen echte koopjes doen als ze goed zoeken. Er is veel internationale handel. Er is een stadspark van meer dan 120 hectare waar men ’s middags gezellig buiten komt eten die u tijdens de All Inclusive Mexico kunt bezoeken.