Portugal ligt aan het Zuidwestelijk deel op het Iberisch schiereiland. Portugal is maar liefst 2 keer zo groot als Nederland. De hoofdstad van Portugal is Lissabon en Porto, de tweede grootste stad van het land. De toeristen die naar Portugal afreizen, gaan meestal naar de Algarve, maar tijdens een All Inclusive Portugal ontdek je nog zoveel meer van al dat Portugees moois.

Sintra

Sintra is een pittoresk dorpje dat een schat bewaart aan historische paleizen en gebouwen. Het Castelo dos Mouros bestaat al sinds de 7de eeuw. Toeristen worden uitgenodigd om vrijwel tegen een superleuke prijs te eten in Portugese restaurantjes die uitkijken op deze Middeleeuwse schatten.

all inclusive aanbiedingen arke

Porto

De havenstad Porto staat wereldwijd bekend om zijn productie van heerlijke portwijnen. Porto heeft nog meer te bieden dan dat. Er is iets naast de haven een zeer bekende Middeleeuwse boekhandel die noemt: Livraria Lello &Irmao. Eenmaal binnen heb je geen idee wat je overkomt. Liefhebbers zullen zich tijdens de All Inclusive Portugal niet vervelen.

Lissabon

De hoofdstad ligt aan de rivier de Taag. Lissabon is een grote en redelijke dichtbevolkte stad. Er liggen onder andere veel musea zoals het kunstmuseum Arte Antiga. Er liggen een heleboel paleizen die te bezoeken zijn met een Nederlandstalige gids. Veel mensen weten niet dat er een lift naar het hoger gelegen deel gaat van de stad en dat die lift ontworpen is door de beroemde Gustaf Eiffel.