Sint Maarten is een mooi eiland dat gelegen is in de Carbische zee. Het eiland bestaat in feite uit 2 gedeeltes. Het ene gedeelte hoort bij de Nederlandse Antillen en het ander gedeelte hoort bij Frankrijk. Mensen kiezen voor een All Inclusive Sint Maarten voor haar natuur, relaxte leven en het belangrijkste haar tropische klimaat.

Duiken

Duiken is op Sint Maarten op alle hoeken van de straat mogelijk. Het is een belangrijk inkomen van de toeristen en je kunt letterlijk en figuurlijk rondom Sint Maarten de onderwaterwereld verkennen. De beste duiklocaties zijn bij Great Bay en Cable Reef dat ieder hun eigen gezonken schip herbergt. Je kunt zelfs duiken en haaien voeren.

all inclusive aanbiedingen arke

Marigot

Deze hoofdstad heeft 2 havens waar je moet geweest zijn om alle lekkernijen te proeven. Omdat men met een tropisch klimaat zit, kun je lekker tafelen met uitzicht op de zee tot een gat in de nacht. De prijzen zijn aanzienlijk lager en het eten is 10 keer lekkerder.

Fort Amsterdam

Het fort bevindt zich aan de Sint Annabaai en is gebouwd in 1635. Het fort is in het bijzonder groot en indrukwekkend om te zien. Binnenin is een groot binnenplein, kerk, ministeriegebouw en een gouverneurspaleis. Vanaf het fort is het uitzicht op de baai gewoonweg fabuleus. Een reden te meer om een All Inclusive Sint Maarten te kiezen!