Spanje is de nummer één voor vele Nederlanders die houden van de zon en van de zee. Los gezien van de gastvrijheid en de vele uitgaansmogelijkheden biedt Spanje nog zoveel meer. Zowel aan de kust als landinwaarts zijn nog duizend en één dingen te bezichtigen. Tijdens een All Inclusive Spanje zal u zich niet snel vervelen.

Sevilla

De stad waarin je de flamenco leert samen onder het genot van een goed glas koude sangria met fruit. Sevilla is een echte Spaanse stad waar op elke hoek van de straat bezienswaardigheden te zien zijn. Toeristen die houden van gastvrijheid en typische Spaanse restaurantjes moeten zeker in de wijk El Arenal zijn geweest.

all inclusive aanbiedingen arke

Dali museum

Het Dali museum bevindt zich in Barcelona en is zeer goed bereikbaar met de trein en het openbaar vervoer. Het museum vertelt alles wat men maar wilt weten over de beroemde Spaanse kunstenaar Salvador Dali. Degene die het museum bezoekt, is gemakkelijk een dag zoet.

Sagrada Familia

“De basiliek die nooit afgeraakt” is het gezegde van de doordeweekse Spanjaard. De basiliek acht nu al meer dan een eeuw op haar voltooiing. Elke dag bezoeken meer dan 1000 mensen de basiliek om het met hun eigen ogen te aanschouwen. Onlangs bevestigde projectleiders dat de kerk in 2026 volledig af zal zijn. Een reden te meer om een All Inclusive Spanje te boeken.