Tanzania is het enige land bij uitstek voor mensen die graag op safari willen gaan. Voor de mensen die geen Swahili spreken is er goed nieuws want de officiële voertaal in Tanzania is Engels. In Tanzania vindt men nog de ongerepte natuurfenomenen met al zijn dagdagelijkse facetten. Een All Inclusive Tanzania zal je ook verliefd maken op het land.

Great Rift Valley

Bij de Great Rift Valley leven meer dan 400 verschillende vogels. Het spreekt voor zich dat de vogelliefhebber hier ten volle op zijn plaats is. Van ’s morgens tot ’s avonds zijn hier mensen bezig met vogels te spotten. Het landschap is als een uitgedoofde vulkaan met prachtige meren.

all inclusive aanbiedingen arke tanzania

Tarangire National Park

Het Tarangire bestaat voornamelijk uit struiksavannes en moerassige gebieden. Samen met ervaren gidsen komen de toeristen in gebieden die men hier niet voor ogen kan houden. Grote kuddes olifanten komen tijdens het droge seizoen drinken aan het uitgestrekte meer. Eenmaal een All Inclusive Tanzania en men wilt niet meer weg.

Zanzibar

Om het een dag kalmer aan te doen is er het eiland Zanzibar. De lange witte krijtstranden behoort daar zeker tot de mogelijkheid om te relaxen. Men kan in de binnenstad monumenten bezoeken die getuigen van de vroegere slavenhandel tussen de Portugezen en de Arabieren.