Tunesië is een land dat veel prachtige steden te bieden heeft voor een heerlijke All Inclusive vakantie. Monastir en Djerba zijn geliefd bij veel reizigers. Dit zijn kustplaatsen in het oosten van het land. Tunesië beschikt over 1400 kilometer strand. De stranden zijn voornamelijk prachtig wit, met helder blauw water. Een All Inclusive Tunesië is ideaal omdat het eten van goede kwaliteit is. Er is veel variatie in de gerechten, voor zowel ontbijt, lunch als diner.

Weer

Tunesië kent wel drie verschillende klimaten. Het Middellands Zeeklimaat, het Woestijnklimaat en het Steppeklimaat. Het middellands zeeklimaat is waar u hoogstwaarschijnlijk mee te maken krijgt, wanneer u op vakantie gaat naar Tunesië. Dit zijn warme zomers, waar de temperatuur gemiddeld tussen de 30 en 35 graden ligt. De wintermaanden zijn een stuk koeler, maar nog steeds aangenaam. Met temperaturen tussen de 15 en 20 graden.

all inclusive aanbiedingen arke

Bezienswaardigheden

In Tunesië kunt u heerlijk winkelen, eten en zijn er tal aan bezienswaardigheden. Zo vindt u in Djerba het Lalla Hadria museum. Dit is een kleurrijk museum, waar u de Islamitische kunst kunt bewonderen. Een bijzondere bezienswaardigheid in Djerba is Ras Remel Peninsula. Hier komt ’s winters een Flamingo kolonie, die voor een uniek plaatje zorgen. All Inclusive Tunesië betekend een vakantie zonder zorgen, boordevol culturele en luxueuze tintjes.