Turkije is een mooi land dat netjes verdeeld is over 2 continenten: Azië en Europa. De samenleving is een mengelmoes van Arabische cultuur en moderne westerse invloeden. Turkije is een geliefd vakantieparadijs dat u zeker zal merken tijdens de All Inclusive Turkije. Het land steekt vol van vriendelijke, gastvrije mensen en prachtige toplocaties die alleen Turkije herbergt.

Istanbul

Deze stad is de enige stad ter wereld die verdeeld is over 2 continenten. De zeestraat loopt dwars door Istanbul en is een drukke zeevaartroute. Istanbul kent heel veel oude badhuizen en er is een groot oosters paleis. Voor wie de cultuur beter wilt leren kennen is zeker op zijn plaats in Istanbul.

all inclusive aanbiedingen arke

Bodrum

Bodrum is een echte toeristische trekpleister met beroemde bezienswaardigheden. De Petrusburcht is er één van. De burcht is gebouwd in de 13de eeuw en nog altijd zijn er schatten die ze niet hebben kunnen vinden. Het Grieks theater is zeker de moeite om ’s avonds met een glaasje drank op een terras te zitten.

Ankara

In de hoofdstad van Turkije is er altijd leven. De stad is bekend om zijn commerciële ingesteldheid en zijn industrie. Vroeger is de stad bekend geworden om zijn Angora geit, witte konijnen en hun Angora wol. De temperaturen zijn er altijd ‘s zomers. Direct een All Inclusive Turkije boeken, u zal geen spijt krijgen.