Bent u op zoek naar een gezellige en gevarieerde vakantie? Bent u toe aan eens iets anders? Dan is een cruise vakantie vast iets voor u. Een vakantie waarbij u gaat eilandhoppen op de Canarische Eilanden is een zeer leuke en ontspannen vakantie. Er ruim 250 verschillende reizen waar u uit zou kunnen kiezen.

De duur voor eilandhoppen Canarische eilanden.

Er zijn veel soorten cruises naar de Canarische eilanden beschikbaar. Een reis duurt minimaal 6 dagen, maar er zijn ook cruises beschikbaar die 8, 10 of 11 dagen duren. Bij de langere cruises gaat u niet alleen naar de Canarische eilanden, waaronder Lanzarote en Tenerife, maar ook naar bestemmingen als Madeira en de Middellandse zee.

De kosten voor het eilandhoppen Canarische eilanden.

Voor een cruise van 6 dagen zijn de kosten vanaf 361 euro per persoon. Als u besluit een cruise van 8 dagen te doen moet u rekenen op een vanaf prijs van 399 euro, in het laagseizoen. De cruises van 11 dagen starten vanaf 499 euro. Dit zijn allemaal prijzen voor het laag seizoen, in het hoog seizoen liggen de prijzen wat hoger. De prijzen zijn inclusief de havengelden, maaltijden en de faciliteiten van het cruiseschip. Voor de drankjes die u tijdens de cruise aan boord nuttigt, wordt een percentage bijgerekend op de eindafrekening.

De beste momenten voor eilandhoppen Canarische eilanden.

Iedere week vaart er minimaal een cruiseschip uit. Het is dus echt aan u wanneer u wilt vertrekken. Het is wel een feit dat niet ieder cruiseschip vertrekt uit dezelfde haven. Het is goed mogelijk dat een schip vanuit Groot Brittannië of een ander land vertrekt. Daar moet u met de planning van de reis rekening mee houden. Er staan cruises gepland voor heel 2015 en hier en daar staan er ook al cruises voor 2016 gepland.

Kinderen?

De meeste schepen hebben goede faciliteiten voor kinderen. Per schip kunnen deze faciliteiten wel wisselen. Er zijn vaak zwembaden, (soms) een bioscoop, en de ruimtes waar de kinderen een videospelletje kunnen spelen. Er zijn ook cruiseschepen waar minder of geen faciliteiten zijn voor kinderen. Dit is een factor die zou kunnen meewegen in de definitieve keuze voor een reis.