Natuurlijk kent iedereen de mooie plaatjes wel van Kroatië maar wat is nou mooier dan om al het moois zelf te zien en bijvoorbeeld het bijzonderste plaatje zelf vast te leggen met de camera tijdens het Eilandhoppen Kroatië. Kroatië staat bekend om zijn vele toeristische trekpleisters en daarom is een eilandcruise ook echt een aanrader. Tijdens de cruise zijn er tal van dingen te doen op het schip zelf en zal er doordat er verschillende eilanden aangedaan worden voldoende mogelijkheden zijn om buiten het schip te gaan.

De reisduur van de cruise

Er zijn cruises die gaan uit van een periode van vijftien dagen maar ik denk dat een cruise van acht dagen Eilandhoppen Kroatië in de meeste gevallen ook prima is, er wordt tijdens deze vakantie namelijk een stuk of drie eilanden aangedaan waardoor de vakantieganger een heel goed beeld en gevoel krijgt van het land, de zee en het fantastische klimaat dat Kroatië heeft.

Het moment op te gaan

Het moment om Kroatië te gaan bezoeken is in de zomermaanden, het land is namelijk een zomerland bij uitstek en door het Mediterrane klimaat is het er goed toeven. Het land kenmerkt zich door een divers landschap waarin groenland, heuvelland en berggebieden naadloos in elkaar overlopen. Tijdens de eilandtrip is er daarom veel diversiteit te zien in dit mooie land.

Toch komt het land ook steeds meer op de radar van de wintersportliefhebbers en daardoor is Kroatië ook een aanrader voor een wintersportvakantie, doordat de winters koud en nat zijn is er vaak sneeuw in de berggebieden te vinden.

De beste periode om te gaan Eilandhoppen Kroatië is natuurlijk de zomerperiode.

De kosten van

De prijzen voor Eilandhoppen Kroatië kunnen natuurlijk hoger worden door de extra’s maar over het algemeen is een cruise te maken voor een bedrag tussen de € 950,- en € 1200,- en is er een mooi pakket samengesteld waarin de vakantie echt kan beginnen. Over het algemeen zijn er tijdens de cruise nog diverse mogelijkheden om zelf iets te ondernemen en daarom zou ik dat ook niet op voorhand vastleggen bij het boeken, al zijn er ook voldoende faciliteiten op het schip zelf te doen.