Eilandhoppen Thailand in combinatie met een cruise is een nieuwe trendy manier van reizen. Door op deze manier te reizen kan men alle belangrijke plaatsen van Thailand bezoeken.

Wat houdt eilandhoppen in?

Het concept eilandhoppen houdt in dat men op een korte tijd een heleboel belangrijke plaatsen bezoekt. Door dit te koppelen aan een cruise heeft men er ook een een luxueus gedeelte bij. Eilandhoppen Thailand geeft je de mogelijkheid om binnen een tijdskader van 8 of 14 dagen de mooiste plekjes van Thailand te ontdekken. Deze reizen zijn ook vaak onder leiding van een gids.

Welke opties heb je voor eilandhoppen Thailand?

Er zijn verschillende modules voor de cruises en het eilandhoppen in Thailand. Men heeft de keuze tussen een reis van 8 dagen of een reis van 14 dagen. Voor beide opties gaat men de belangrijkste plaatsen in Thailand verkennen. Natuurlijk is het aantal plaatsen die men bezoekt op de 8-daagse reis kleiner dan op de 14-daagse trip. De verblijfsduur per eiland is wel hetzelfde.

Wanneer is het beste moment om op reis te gaan?

Men kan deze reis zowel boeken in het hoogseizoen als in de wintermaanden. Er is echter wel een merkbaar prijsverschil in die keuze. De reis in de zomermaanden ligt meestal zo’n tien procent hoger als in de wintermaanden. Voor een 8-daags verblijf in deze formule betaalt men minimum een 800 euro in de zomermaanden. In de winterperiode kan dit al vanaf een 607 euro, dit is telkens per persoon. Bij een 14-daags verblijf kan men al boeken vanaf een 1675 euro per persoon in de winter. In de zomer spreekt men van een prijs van 1825 euro voor hetzelfde verblijf.

Welke parels heeft Thailand te bieden?

Bij het eilandhoppen ziet men een aantal van de mooiste plekjes van Thailand. Bij de 8-daagse reis bezoekt men onder andere Koh Racha, Koh Phi Phi en Koh Lanta, een aantal van de mooiste plekjes van Thailand, stuk voor stuk met een rijke cultuur. Bij de 14-daagse reis is er ook een bezoek aan onder andere Phuket. Dit is dan interessanter voor mensen die dan toch een gedeelte strandvakantie in het aanbod willen.