Een busreis naar Disneyland Parijs is ideaal. Hierdoor kom je helemaal uitgerust aan in dit fantastische attractiepark. Het is een zeer ontspannen en ook voordelige manier van reizen. Je kunt gewoon lekker gaan zitten in de bus en je hoeft je niet bezig te houden met het verkeer. Een ander voordeel van een busreis naar Disneyland Parijs is, dat je geen dure parkeerkosten hoeft te betalen. Bij aankomst stap je gewoon de bus uit en ben je gelijk klaar voor je dagje Disneyland.

Gezellig

Een busreis naar Disneyland Parijs is ook nog eens erg gezellig. Vaak word je in de bus al opgewarmd voor je bezoekje aan het park. Zo kun je hier naar Disneyfilms kijken en worden er Disneyproducten verkocht. Je bent dan dus al helemaal in de stemming voor je tripje naar dit geweldige attractiepark.

Online boeken

Een busreis naar Disneyland Parijs kun je online bij diverse bekende reisorganisaties boeken, zoals OAD reizen, Peter Langhout reizen, Effeweg.nl en Gasamen. Al deze touroperators verzorgen all inclusive busreizen naar Disneyland Parijs. Je entreekaartje zit dan al bij de prijs inbegrepen. Je reist in een luxe touringcar naar het park. Er zijn zelf reisorganisaties, zoals OAD, die in de bus een speciaal kidsgedeelte hebben. Zo kan je zelf lekker uitrusten, terwijl je kinderen lekker kunnen spelen. Je kunt voor een dagje een busreis naar Disneyland Parijs boeken, maar er is ook keuze uit meerdaagse reizen, zoals tweedaagse, driedaagse of vijfdaagse busreizen.

Een dagtocht

Het is dus mogelijk om een dagtocht te maken naar het attractiepark. Dit kan onder meer bij Peter Langhout reizen. Het opstappen kan in een aantal grote plaatsen. Dit zijn onder meer Amsterdam, Breda, Utrecht en Rotterdam.

Een meerdaagse busreis naar Disneyland Parijs

Een meerdaagse busreis naar Disneyland Parijs is helemaal geweldig. Je kunt het park dan op je gemakje verkennen en genieten van een korte vakantie. In het attractiepark is van alles te zien en te beleven. Zo zijn er natuurlijk heel veel spannende attracties, maar daarnaast kan je er ook heerlijk eten, uitgaan, geweldig shoppen, naar het theater of de optochten bekijken. Je beleeft hier werkelijk een magische en onvergetelijke tijd.

Zes uur

De busreis naar Disneyland Parijs duurt ongeveer zes uur. De meeste bussen vertrekken daarom ook al heel vroeg in de ochtend. Zo kom je rond openingstijd bij het park aan en heb je dus voldoende tijd om alles te ontdekken.

Disneyland Park

Disneyland Parijs bestaat weer uit twee themaparken. Dit zijn het Disneyland Park en de Walt Disney Studios. Je kunt zelf kiezen welk park je wilt bezoeken. Het Disneyland Park is het grootste van de twee. Dit park heeft een oppervlakte van ruim 556.000 vierkante meter en het bestaat uit vijf themagebieden. Dit zijn Main Street USA, Adventureland, Frontierland, Discoveryland en Fantasyland. Alle themagedeelten liggen rond het kasteel van Doornroosje. De attracties in Disneyland Park zijn stuk voor stuk fantastisch. Enkele bekende voorbeelden zijn de achtbanen Space Mountain, Big Thunder Mountain, de darkride Pirates of the Carribean en het spookhuis Phantom Manor. Wil je even wat anders? Dan kan je even shoppen of wat eten in Main Street USA. In deze lange straat vind je winkels en restaurants.

Walt Disney Studios

In het andere themapark, de Walt Disney Studios, stap je zo de filmwereld binnen. Dit park is iets kleiner. Hierin staan de film en de showbusiness centraal. Ook dit themapark bestaat weer uit vijf themagebieden, welke ‘Studio Lots’ worden genoemd. Dit zijn Toon Studio, Front Lot, Hollywood Boulevard, Production Courtyard en Backlot. Een heel bekende attractie in dit park is de Rock ‘n’ Roller Coaster. Hierbij beland je zo in een videoclip van de band Aerosmith. Een andere grote attracties zijn The Twilight Zone Tower of Terror, waarbij je een gesimuleerde vrije val maakt in een op hol geslagen hotellicht. Andere bekende attracties zijn de achtbaan Chrush’s Coaster, de Studio Tram en Cinémagique.