De magie komt tot leven in het schitterende park van Disneyland Parijs. Kom al uw favoriete Disney-figuren tegen en ga met ze op de foto of krijg een handtekening. Disneyland is een park dat niet alleen geschikt is voor jonge kinderen. Ook de oudere garde zal hier een dag vol speels plezier beleven. De vele attracties die het park kent laten je een duik nemen in de wereld van Disney. Vele gebieden of attracties zult u herkennen uit één van de vele Disney films die er gemaakt zijn. Peter Langhout maakt het nu mogelijk om dit betoverende gebied te verkennen door middel van een busreis. Maak de stap in een droomwereld en stap snel de bus in voor de busreis Disneyland Parijs.

Hoe lang is de busreis naar Parijs?

De busreis naar Parijs duurt ongeveer zeven tot acht uur. De reis gaat echter snel voorbij omdat u kunt genieten van allerlei luxe aan boord van de bus. Met extra beenruimte, een aantal pauzes en video’s aan boord komt u niets tekort tijdens de busreis. De comfortabele stoelen maken het mogelijk te genieten van de rit naar Parijs. De busreis Disneyland Parijs brengt u van een normale wereld richting een sprookjesachtig paradijs waar u kunt genieten van attracties, shows en vele andere activiteiten.

Vanaf waar vertrekken de bussen naar Parijs?

Er zijn enkele opstap punten gecreëerd in Nederland zodat u altijd een punt heeft bij u in de buurt waar u aan boord kunt gaan van de bus. Over het algemeen is er een punt te vinden in de meeste grote steden zoals Amsterdam, Breda, Utrecht, Den Haag, Nijmegen en Rotterdam. Op de website van Peter Langhout vindt u een uitgebreide beschrijving van alle punten die er te vinden zijn voor de busreis Disneyland Parijs.

Hoe duur is een busreis naar Disneyland Parijs?

Een busreis van drie dagen naar Disneyland Parijs is er al te vinden vanaf 75 euro. U verblijft dan in een hotel dat op ongeveer een half uur rijden ligt vanaf het park. U kunt ook een duurder arrangement uitkiezen dat u de beschikking geeft over een hotel dat slechts enkele minuten van het park ligt. Ook met de kerstdagen worden er aparte reizen naar het magische park georganiseerd zodat u van de echte Disney kerstsfeer proeven kunt. Een busreis Disneyland Parijs is zo voordelig en biedt een wonderbaarlijke wereld aan die u absoluut een keer bezocht moet hebben.

Beleef de magische wereld van Disney

De magische wereld van Disneyland Parijs ontdekken is nog nooit zo gemakkelijk geweest. De ontspannende busreis brengt u naar een wereld voor verbazingwekkende parades en shows. Een wereld van fantasie en Disney-verhalen die u nog lang zullen bijblijven. Een busreis Disneyland Parijs zorgt ervoor dat u weer even in een droomwereld leeft. Disneyland Parijs is een park voor jong en oud en een park dat zijn fantasieën nooit zal verliezen. Niet ver hiervandaan bevindt zich deze sprookjeswereld waarvan u al jaren droomt. U komt ogen tekort in de wereld van Disney en u zult nog lang nadromen als u het park bezocht heeft.