Dit betrekkelijk eenvoudige hotel is een goede plaats om te overnachten. De kamers zijn ingericht in een Navajo thema en voorzien van eigen sanitaire voorzieningen. Het verschilt overigens wel per kamer of je een bad of een douche in de badkamer hebt, let hier tijdens het boeken dus op. Het hotel ligt dichtbij Disneyland Parijs zelf, dus een prima uitgangslocatie voor een gezin.

Gratis toegangskaarten Disneyland Parijs

Je krijgt bij verblijf in het hotel Santa Fe gratis toegangskaarten voor het park Disneyland Parijs. Je hoeft dus niet meer te betalen voor ingangskaarten wanneer je er voor kiest om in dit hotel te overnachten. Boek je dit hotel dan hoef je geen zorgen te maken over extra kosten voor de toegang tot het pretpark.

Een kwartiertje lopen naar Disneyland Parijs

Wil je naar het pretpark Disneyland Parijs dan hoef je vanuit het hotel Santa Fe maar een kwartiertje te lopen. Je weet dus zeker dat je in een mum van tijd bij het park bent en van de attracties kan genieten. Zeker wanneer je kinderen bij je hebt is het fijn als de loopafstand naar het pretpark beperkt is. Bij Disneyland Parijs hotels Santa Fe zit je qua ligging dus goed. Daarnaast is het hotel ook nog eens heel gezellig en kan je hier zeker met je kinderen ook goed terecht.