Wilt u goedkoop naar Disneyland Parijs? Met de bus is dit goed mogelijk en reist u er ook nog eens erg comfortabel naartoe. U kunt kiezen voor een dagtrip of meerdaagse reis met één of twee dagen toegang tot Disneyland Parijs. De meerdaagse reis met één dag toegang biedt eventueel ook gelegenheid om de stad Parijs te bezoeken. In Disneyland Parijs worden de bekende Disneyfiguren en films werkelijkheid. Kinderen hebben de gelegenheid om Mickey Mouse, Goofy en andere personages persoonlijk de hand te schudden en beleven allerlei avonturen in het echt.

Disneyland Parijs

De omvang van Disneyland Parijs is enorm te noemen. Het is verdeeld in maar liefst vijf verschillende landen die u kunt bezoeken. In Frontierland gaat u terug naar het Wilde Westen, zo’n honderd jaar geleden. In Adventureland ontmoet u onder meer piraten en verkent u de bijzondere wereld van Indiana Jones. In Fantasyland komen alle Disneysprookjes tot leven en in Discoveryland gaat u zelfs naar de ruimte. U gaat grote nieuwe ontdekkingen doen. Elk land biedt spectaculaire activiteiten en uiteraard kiest u zelf welk park u gaat bezoeken.

Busreis goedkoop naar Disneyland Parijs

Met de bus reist u comfortabel en erg goedkoop naar Disneyland Parijs. Alle bussen zijn luxe uitgevoerd en voorzien van video, airconditioning en een toilet. Eenmaal aangekomen op de bestemming kunt u vrijwel meteen naar binnen. Uw chauffeur is gedurende de reis tevens uw reisleider en aanspreekpunt. Reizen met de bus betekent genieten voor de laagste prijs.

Hoe duur is een busreis naar Disneyland?

Een busreis van drie dagen met een dag entree boekt u al vanaf €149 inclusief hotel, logies en ontbijt. U bezoekt dan een hele dag het attractiepark en heeft ook voldoende gelegenheid om bijvoorbeeld een dag de beroemde stad Parijs te bekijken. U boekt een volwaardige minivakantie met vele belevenissen. Drie dagen weg en twee dagen entree voor Disneyland Parijs is al mogelijk vanaf €179 inclusief logies en ontbijt. U verblijft vlakbij de ingang van Disneyland Parijs. Met de bus gaat u gegarandeerd goedkoop naar Disneyland Parijs!

Reisduur en opstapplaatsen

De busreis naar Disneyland Parijs duurt afhankelijk van uw opstapplaats tussen ongeveer zes en acht uur. In de bus kunt u daarbij heerlijk ontspannen of nog even verder slapen. U kunt kiezen uit meerdere vertrekplaatsen, die altijd bij een goed bereikbaar trein- of busstation in de buurt zijn. De bussen vertrekken vanaf Amsterdam/Duivendrecht, Breda, Den Haag, Rotterdam Zuidplein en Utrecht.

Hotels in combinatie met een busreis

Disneyland Parijs biedt een grote verscheidenheid aan hotels. Wanneer u een driedaagse busreis met twee dagen toegang tot Disneyland boekt verblijft u in Kyriad Hotel. Dit is een officieel door Disney geselecteerd hotel dat u met een gratis shuttlebus in slechts acht minuten naar de ingang van uw keuze brengt. Wanneer u een busreis boekt waarbij ook een bezoek aan de stad is inbegrepen, dan verblijft u in een hotel nabij Parijs en Disneyland Parijs op basis van logies en ontbijt. U bent dan binnen 30 minuten bij de ingang van het attractiepark.