Er zijn een aantal goedkope hotels bij Disneyland Parijs te vinden. Vaak kun je online een aanbieding boeken. Op heel veel sites van reisorganisaties vind je tal van goedkope, betaalbare hotels in de buurt van Disneyland Parijs. Het is een aanrader om een kamer te boeken in een van de hotels net buiten het resort. Een kamer in zo’n hotel is vaak veel voordeliger, dan een kamer in een echt Disneyhotel.

Een bekend goedkoop hotel

Een van de goedkope hotels bij Disneyland Parijs is Hotel Kyriad. Dit hotels ligt in het Franse plaatsje Magny-le-Hongre. Je komt hier helemaal tot rust. Deze accommodatie ligt namelijk in een bosrijke omgeving. Dit hotel heeft over driehonderd kamers. Alle hotelkamers beschikken over voldoende faciliteiten, zoals airco, draadloos internet, een flatscreen televisie en een moderne, luxe badkamer.

’s Ochtends staat het ontbijtbuffet voor je klaar en ’s avonds kun je hier heerlijk ontbijten. Vanaf het hotel vertrekt er een shuttlebus naar Disneyland. Deze brengt je in tien minuten naar dit magische park. Ook kun je hier een weekendje naar Disneyland combineren met een bezoekje aan de Parijs. Vanaf dit hotel ben je binnen een half uurtje in het bruisende centrum van deze stad.

Goedkope hotels in de buurt

Een van de andere goedkope hotels in de buurt van Disneyland Parijs is Paxton Residence Hotel Spa. Hier kan je wellness combineren met een bezoekje aan een van de themaparken. Ook dit hotel ligt weer in een rustige, bosrijke omgeving. Het hotel heeft 232 kamers, welke allemaal zijn voorzien van de meest moderne faciliteiten. Na een drukke dag in Disneyland kun je hier heerlijk tot ontspanning komen in de spa. Vanaf het hotel bereik je de themaparken in twintig minuten met het openbaar vervoer. Ook kun je hier een bezoekje aan het park, combineren met een dagje Parijs.

Goedkope hotels in de omgeving


Andere goedkope hotels in de omgeving van Disneyland Parijs zijn, Vienna International Dream Castle en Vienna International Magic Circus, Thomas Cooks’ Explorers Hotel, het Radisson Blu en het Hotel l’Elysée val d’Europe. Dit zijn stuk voor stuk luxe en moderne hotels met prima faciliteiten. Binnen enkele minuten bereik je vanaf deze hotels Disneyland.

Hotel op het park

Je kunt er natuurlijk ook voor een hotelverblijf op het park kiezen. Online zijn er vaak aanbiedingen te vinden. Zo kan je voor weinig geld in een luxe Disneyhotel verblijven. Disneyland heeft zeven hotels. In elk hotel staat een thema centraal. Hierdoor is het verblijf in een van deze accommodaties al een hele belevenis op zich. De hotels dit je op het resort vindt zijn het Disneyland Hotel, Disney’s Hotel New York, Disney’s Newport Bay Club, Disney’s Sequoia Lodge, Disney’s Hotel Cheyenne, Disney’s Hotel Santa Fe en Disney’s Davy Crockett Ranch. Vanaf deze accommodaties loop je zo het park in. Vooral wanneer je met kinderen naar Disneyland gaat, is het een aanrader om in een van de hotels op het park te verblijven.

Appartement of kamperen

Naast een hotelverblijf kun je er ook voor kiezen om een appartement in de buurt van het park te boeken. Ben je een kampeerliefhebber? Ook dan zit je hier goed. Vlakbij het park liggen een aantal grote campings waar je zo je tent kunt opzetten.