In 2013 vier het sprookjesachtige Disneyland Parijs haar 20e verjaardag. Dit is dan ook het moment om de sfeer van dit prachtige park zelf te ervaren. Een ervaring voor het hele gezin die u nooit zult vergeten. Stap in één van de spectaculaire attracties of geniet van de vele shows die gedurende de dag worden aangeboden. Peter Langhout zal er in ieder geval alles aan doen om u een onvergetelijke tijd te bezorgen. Boek uw reis in combinatie met een hotel bij Disneyland Partijs en kies voor optimaal comfort en een zorgeloos verblijf.

De busreis naar Parijs

Met de bus kunt u op comfortabele wijze naar uw hotel in Disneyland Parijs reizen. Verspreid over het land zijn er verschillende opstapplaatsen, waar u ’s ochtends vroeg wordt opgehaald. Zo kunt u ervoor kiezen om te vertrekken uit Amsterdam, Rotterdam, Breda, Utrecht en Den Haag. De luxe touringcar met airco, video en toilet brengt u in ongeveer 6 uur naar uw hotel bij Disneyland Parijs.

Hoe duur is een busreis naar Disneyland

Wanneer u kiest voor een volledig arrangement naar Disneyland Parijs, inclusief hotel en busreis betaalt u gemiddeld 160 euro persoon voor een driedaags verblijf. Bij deze prijs zit ook al de prijs voor een dag entree tot het park in. Uiteraard heeft u de mogelijkheid om zelf het niveau van luxe met betrekking tot u hotel te kiezen. Peter Langhout biedt op dit vlak volop mogelijkheden in bijna iedere prijsklasse. Hierdoor is de reis laagdrempelig en toegankelijk voor bijna iedereen.

Mogelijke hotels

U heeft de keuze uit een aantal verschillende hotels, waardoor u uw keuze volledig kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen. Een hotel in Disneyland Parijs voldoet over het algemeen aan de hedendaagse standaarden. U heeft de keuze uit bijvoorbeeld Hotel Kyriad dat 8 minuten van het attractiepark ligt. Met de speciale shuttle bent u binnen enkele minuten op uw plaats van bestemming. Dit hotel is net als de andere hotels sfeervol ingericht en voorzien van alle benodigde voorzieningen.

Een bezoek aan het park

Binnen het arrangement is ook een toegangsbewijs voor het park inbegrepen. Vanuit uw hotel in Disneyland Parijs kunt u dus ook genieten van een onvergetelijke dag in dit wereldberoemde park. Geniet van de unieke Disneysfeer met uitbundige shows waarin u zich in één van de beroemde films waant. Daarnaast herbergt het park enkele van de meest spectaculaire attracties van Europa. Disneyland is een wereld op zich en geeft iedereen de mogelijkheid om te ontsnappen aan de waan van de dag.

Maak daarom gebruik van de scherp geprijsde arrangementen van Peter Langhout. Op deze manier kunt u onbezorgd genieten van een heerlijk weekend weg met het hele gezin of met uw partner. Maak gebruik van deze kans en boek vandaag nog.