Een reis naar Disney met Peter Langhout
Voordelig op vakantie gaan naar Disneyland Parijs? Dit kan door bij Peter Langhout een Disney vakantie te boeken. Er is altijd wel een arrangement te vinden dat goed bij u past, aangezien Peter Langhout verschillende reisopties biedt waaruit een keuze kan worden gemaakt. Boek daarom met het gehele gezin een onvergetelijke reis naar Disneyland Parijs.

Vervoer

Bij Peter Langhout kunt u qua vervoer kiezen uit een voordelige auto- of busreis. Parijs is gemakkelijk te bereiken met de auto, daarom is een autoreis ook uitstekend te doen. Gaat uw voorkeur uit naar een busreis, dan kunt u altijd gemakkelijk opstappen bij een opstapplaats bij u in de buurt waarna u op een comfortabele wijze naar Frankrijk wordt gereden. Vanaf Utrecht bedraagt de afstand ongeveer 475 kilometer.

Accommodatie

Tijdens uw vakantie in Disneyland Parijs, verblijft u in een hotel in Parijs of bij een hotel dat dichtbij de parken ligt. Elk hotel is ingericht volgens een bepaalde stijl, zodat u zich ook daadwerkelijk zult wanen in de sprookjeswereld van Disney. U kunt elke morgen genieten van een heerlijk ontbijt en de gratis shuttlebus zorgt ervoor dat u gemakkelijk en snel naar de parken wordt gebracht, waarna het de hoogste tijd is om te gaan genieten.

Maak een keuze uit de diverse pakketten

Bij Peter Langhout kunt u een keuze maken uit de diverse pakketten. Bij een 3-daagse boeking, ontvangt u bijvoorbeeld een entreeticket voor 1 dag in de Disneyparken. Daarnaast heeft u volop mogelijkheden om ook een bezoek te brengen aan de wereldstad Parijs. Uiteraard kunt u ook een keuze maken voor een korter of langer verblijf. Denkt u bijvoorbeeld aan 2 of 4 dagen. Het is maar net wat uzelf wilt!

Voor elk budget een geschikte Disney vakantie

Peter Langhout biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk een vakantie te boeken dat uitstekend aansluit op uw budget. U kunt al een onvergetelijke reis boeken naar Disney voor een bedrag onder de 200 euro, maar u kunt ook een reis boeken vanaf een bedrag van 750 euro. Daarmee is voor elk budget een passende vakantie te vinden.

Boek uw arrangement online

Laat sprookjes werkelijkheid worden en boek bij Peter Langhout een Disney reis die u nooit meer zult vergeten. Maak een keuze uit de diverse aanbiedingen en boek uw vakantie gemakkelijk online. Geen haar op uw hoofd zal er ooit spijt van krijgen! Bovendien geeft u de kinderen een prachtig cadeau waar ze nog lang over na zullen praten.