Wil je een heerlijk weekend weg? Dan is het een aanrader om een weekend naar Disneyland Parijs via een aanbieding te boeken. Er zijn diverse reisorganisaties waar je voor weinig geld een weekend Disneyland Parijs kunt boeken. Een aanbieding hiervoor heb je op het internet zo gevonden.

Reisorganisaties

Er zijn een aantal touroperators waar je voordelig een weekend Disneyland Parijs kunt boeken, vaak is dit dan een aanbieding. Zo kan je dit onder meer doen bij Peter Langhout reizen, Gasamen, Effeweg.nl en OAD reizen. Deze reisorganisaties hebben geregeld een aanbieding voor een weekend Disneyland Parijs.

Busreis of treinreis

Wanneer je een weekend Disneyland Parijs boekt, wat een aanbieding is, dan is dit vaak een busreis. Je reist dan naar het park in een luxe touringcar. Deze bus is dan van alle gemakken voorzien. Het voordeel van een busreis is, dat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Je kunt lekker uitrusten in de bus en ontspannen aan je dag beginnen. Verder hoef je geen parkeerkosten te betalen. Je kunt natuurlijk ook een treinreis naar het Disneyland Parijs boeken. Met de hogesnelheidstrein ben je binnen vijf uurtjes bij het park.

Hotel in het resort

Als je een weekend naar Disneyland Parijs hebt geboekt voor een aanbieding, dan verblijf je in een hotel welke naast het park, in het resort, ligt. Dit is vaak een comfortabel hotel met goede faciliteiten. Deze accommodatie ligt dan op het resort, vlakbij de attracties en parades in de parken.

Driedaagse reis is ideaal

Wanneer je een weekend naar Disneyland Parijs boekt voor een aanbieding, dan is een driedaagse reis het meest ideaal. Hierbij vertrek je op vrijdag en kom je op zondag weer terug. Je vertrekt dan weer aan het eind van de middag. Zo ben je bijna drie volle dagen in het park. Je kunt dan ook tot rust komen en optimaal van je verblijf genieten.

Diverse opstappunten

De meeste bussen vertrekken vanaf diverse opstappunten in Nederland, zoals Amsterdam, Rotterdam, Breda en Utrecht. De reis naar het park duurt ongeveer zes uur. Vaak vertrek je heel vroeg in de ochtend. Zo kom je rond openingstijd bij het park aan. Je kunt zelf kiezen welke Disney park je wilt bezoeken. Dit kan het Disneyland Park zijn of Walt Disney Studio Park. Verder is het een aanrader om op het resort een bezoekje te brengen aan Disney Village.