U heeft vast altijd al een busreis Disneyland Parijs willen maken. U heeft namelijk geen auto en om nu helemaal met de trein te gaan is voor u ook geen optie. Daarom kunt u er het beste voor kiezen om met een busreis Disneyland Parijs te bezoeken. De busreizen worden verzorgd door Peter Langhout Reizen, een absolute topper op het gebied van verzorgde busreizen naar Disneyland Parijs.

Disneyland Parijs

Disneyland Parijs is het park dat u zeker eens bezocht moet hebben in uw leven. Een magische wereld vol van sprookjes- en animatiefiguren komt tot leven, waar u zelf onderdeel van kunt uitmaken. U maakt kennis met bijvoorbeeld Mickey Mouse en Goofy, maar ook de wereldberoemde Donald Duck. Wanneer u niet alleen iets moois van Parijs wilt bekijken, maar ook graag een bezoek brengt aan een magisch attractiepark, dan kunt u bij Disneyland Parijs uitstekend terecht. De ultieme vakantiemix van plezier, magie en ontspanning.

Opstapplaatsen en reisduur

U vertrekt met een luxe tourbus vanaf diverse plaatsen in het land. U kunt op www.peterlanghout.nl een overzicht vinden vanuit welke plaats u kunt instappen in de bus die u naar Disneyland Parijs brengt. Deze plaatsen liggen meestal centraal gelegen, dichtbij een bus, metro- of treinstation. En er is daarmee altijd een plaats dichtbij u in de buurt. Dat maakt een busreis naar Disneyland Parijs des te aantrekkelijker! De duur van de busreis is natuurlijk afhankelijk vanaf welke plaats u opstapt in Nederland. U vertrekt altijd op vrijdag richting Parijs.

Verblijf

Aan het eind van de vrijdagmiddag bereikt de bus het centrum van Parijs. U kunt daar heerlijk dineren of een boottocht maken over de Seine. Vanaf het water kunt u prachtige bezienswaardigheden bewonderen en natuurlijk wordt er ook korte tocht gemaakt langs de prachtige gebouwen die Parijs rijk is. U verblijft in een hotel dichtbij Parijs. De kamers zijn voorzien van een douche en toilet en voldoet daarmee aan alle kwaliteitseisen. De tweede dag wordt er een bezoek gebracht aan een van de twee parken die Disneyland Parijs bezit. U zult zich prima vermaken met de vele stripfiguren en andere mogelijkheden die de parken u bieden. Zondag vertrekt u naar de prachtige schilderswijk Montmartre. Een bezienswaardigheid die u zeker niet mag missen! Daarna vertrekt u weer richting het verzamelpunt en rijdt u met uw bus terug naar de opstapplaats in Nederland.

Hoe duur is een busreis naar Disneyland Parijs?

U kunt een busreis Disneyland Parijs al boeken voor 139 euro per persoon. U bent dan niet alleen verzekerd van een snelle busreis, maar ook is dat nog eens inclusief ontbijt en twee hotelovernachtingen. Een busreis naar Disneyland Parijs kost u dus betrekkelijk weinig voor het vele plezier dat het u oplevert. Daarom is het ook zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan deze wereldstad met haar wereldberoemde Disney parken. Laat Peter Langhout Reizen deze fantastische korte vakantie voor u verzorgen en u bent daarmee verzekerd van een onvergetelijke driedaagse vakantie in Parijs! Meer dan de moeite waard!