U wilt uw familie en uzelf graag een onvergetelijke vakantie bezorgen, maar u weet nog niet zo goed waar u naar toe wilt en wat financieel voor u mogelijk is. Dan is het hoog tijd om eens een bezoek te brengen aan de website van Peter Langhout Reizen. Via www.peterlanghout.nl kunt u ontzettend leuke vakanties boeken tegen een lage prijs. Wat dacht u bijvoorbeeld van Disneyland Parijs tickets? U boekt daarmee de vakantie van uw dromen en uw gezin zal u eeuwig dankbaar zijn voor een trip naar Disneyland Parijs.

Busreis Disneyland Parijs

Bij Peter Langhout Reizen kunt u verschillende soorten vakanties boeken naar Disneyland Parijs. Zo kunt u bijvoorbeeld een driedaagse busvakantie boeken. U stapt op de bus in Nederland op een vrijdagmorgen, in een plaats dichtbij u in de buurt. Deze bus brengt u naar de wereldstad Parijs, waar u eind van de middag aan komt. Daar kunt u de prachtige gebouwen bekijken die Parijs rijk is. Ook maakt u een rondvaart over de Franse rivier de Seine. U verblijft in een door Peter Langhout Reizen geselecteerd hotel. Dat is inclusief ontbijt en de kamer heeft een eigen douche en toilet. Tijdens deze driedaagse busvakantie brengt u op zaterdag een bezoek aan een van de twee Disneyland parken in Parijs. De volgende dag wordt u weer netjes thuis afgeleverd.

Autoreis Disneyland Parijs

Uiteraard kunt u ook met eigen vervoer naar Disneyland Parijs gaan. Met de auto bent u binnen een aantal uur in Parijs. U verblijft twee nachten in hotel Kyriad. Dit is een uitstekend hotel waarin een heerlijk ontbijt voor u elke morgen klaar staat. Op uw eigen ritme en tempo kunt u de Disneyland parken bezoeken en oog in oog staan met de wereldberoemde strip- en filmfiguren van Walt Disney. Uw kinderen zullen zich uitstekend vermaken en met veel plezier terugkijken op deze heerlijke korte vakantie.

Hoeveel kost een reis naar Disneyland Parijs?

U kunt al een Disneyland Parijs tickets boeken voor een busreis vanaf 139 euro per persoon. Dat is inclusief het verblijf in hotel met ontbijt en de busreis. De driedaagse autoreis Disneyland Parijs tickets kunt u al boeken vanaf 135 euro per persoon. U heeft dan twee dagen vrije toegang tot de Disneyland parken en u heeft werkelijk waar de tijd van uw leven. Natuurlijk is het hotel met ontbijt bij deze prijs inbegrepen.

Boeken

U kunt beide vakanties gewoon boeken via www.peterlanghout.nl. Met Peter Langhout Reizen heeft u de garantie van een goede vakantie die in de boeken zal gaan als een onvergetelijke vakantie. Peter Langhout Reizen staat bekend om zijn uitstekende dienstverlening als het gaat om korte vakanties naar Parijs. Disneyland Parijs tickets kunt u daarom het beste via Peter Langhout Reizen boeken. Zo heeft u de garantie op een ontspannen vakantie waar ieder persoon die met u mee gaat veel plezier aan zal beleven. Boek daarom vandaag nog Disneyland Parijs tickets en geef uw familie en uzelf een fantastisch cadeau door een reis te boeken naar Disneyland Parijs!