Veel mensen die graag een vakantie naar een zonnig en ver land willen boeken zoals de Griekse Eilanden, merken al gauw dat dit een dure hobby is. Helemaal wanneer u specifiek op zoek bent naar een all inclusive vakantie. Ook het uitkiezen van de juiste bestemming is meestal ook nog een hele puzzel. Gelukkig zijn er vandaag de dag veel meer mogelijkheden dan alleen bij een duur reisbureau aan te kloppen en daar een vakantie te boeken. Dankzij het internet kan u snel een algemene indruk van de mogelijke bestemmingen krijgen. Daarnaast zijn er verschillende websites waar zeer voordelig een last minute vakantie kan boeken naar ieder gewenste bestemming. Zo is Griekenland momenteel een zeer populaire vakantie bestemming. Voornamelijk omdat dit land zeer veel te bieden heeft. Dankzij de vele aanbiedingen kan iedereen zo zijn eigen reis voordelig samenstellen. Zo is het ook mogelijk een last minute te boeken naar Griekenland, die all inclusive is! Zo heeft u de mogelijkheid om tegen scherpe prijs de vakantie van uw leven te krijgen.

All inclusive Griekenland is de moeite waard.

Een last minute reis naar Griekenland is echt de moeite waard! Naast de vele activiteiten en bezienswaardigheden van de Griekse binnenlanden, zijn er tal van prachtige badplaatsen, havens, steden, oudheden en niet te vergeten de vele eilanden die echt een ‘must’ zijn om eens te bezoeken. Of u nu een all inclusive reis of een last minute boekt, in dit geweldige land bent u in beide gevallen verzekerd van een prachtige vakantie met alles erop en eraan. U zult versteld staan wat voor mogelijkheden Griekenland u allemaal te bieden heeft. Zo mag een bezoek aan de Griekse hoofdstad Athene natuurlijk niet ontbreken. Athene is vrij eenvoudig te bereiken per vliegtuig. Als u een last minute boekt kunt u bij de meeste Europese vliegvelden een rechtstreekse vlucht boeken. Ze vliegen meestal meerdere malen per week het gehele jaar door. Als u een last minute naar Athene boekt, land u op de luchthaven Eleftherios Venizelos International Airport. Deze luchthaven licht in de nabijheid van de hoofdstad Athene.

Bezienswaardigheden tijdens vakantie Griekenland.

Niet alleen is Athene de grootste stad van het prachtige vakantieland Griekenland, het is ook meteen een van de grootste steden van Europa. Daarom zijn erop internet ook diverse last minute- stedentrips te vinden. Athene telt meer dan drie miljoen inwoners, dit is ongeveer 40% van de Griekse bevolking. Wanneer mensen de naam Athene roepen, denken de meeste direct aan de Olympische Spelen. Daarnaast zijn er tal van prachtige historische monumenten, tempels en kloosters die zeker een bezichtiging waard zijn. Zo zijn de Acropolis, het Meteora-klooster en het nationaal museum. Natuurlijk kent het land nog veel meer toeristische trekpleisters. Ook staat Athene bekend vanwege zijn artiesten, culturele geschiedenis en het wetenschappelijk centrum. Ook is het mogelijk om bij een van deze prachtige plekken een aantal prachtige panoramische foto’s te maken van de stad, de oude Agora, de kerk Ag. Apostoli en de Plaka. Kortom Athene is een stad vol verassingen en veel culturele activiteiten.

Het openbaar vervoer in Griekenland.

Wanneer u een last minute- of een all inclusive reis naar Griekenland boekt, is het verstandig om daar gebruik te maken van het openbaar vervoer. Met het openbaar vervoer kunt u op een eenvoudige maar voornamelijk snelle manier van A naar B reizen tegen zeer lage kosten. Daarnaast is het goedkoop en u kunt na de landing op het Internationale vliegveld diverse kaartjes kopen voor het openbaar vervoer. De prijs ligt rond de drie euro per persoon. Het voordeel van het openbaar vervoer in Griekenland is dat de bussen, trams of metro’s om de drie minuten voorbij komen in de piek uren. Daarna rijden ze om de tien minuten. Wanneer u gebruikt maakt van het openbaar vervoer houdt er dan rekening mee dat het strikt verboden is te eten of drinken. Hier wordt ook zeer strikt op gecontroleerd.

Eilandengroep rond Griekenland.

Wanneer u een all inclusive of last minute reis naar een zonnige vakantie bestemming wilt, gelegen aan de prachtige stranden kunt u een accommodatie bij een van de vele vissersdorpen afhuren. U kunt natuurlijk ook naar een van de vele eilanden gaan die de Griekse Eilanden u te bieden heeft. Naast het vaste land telt Griekenland ongeveer 1700 eilanden. Al deze eilanden liggen rondom Griekenland. Een paar van deze prachtige eilanden zijn onder andere; Rodos, Kos, Chios, Kreta en er zijn er natuurlijk nog vele andere prachtige eilanden en plaatsen die een bezichtiging waard zijn.de bovenstaande locaties zijn tevens zeer populair onder de last minute reizen. Dankzij het middellandse zeeklimaat bent u gegarandeerd van een prachtige zonovergoten last minute- of all inclusive vakantie.