In het midden van Nederland ligt het oude Utrecht. De binnenstad is een aaneenschakeling van geschiedenis, prachtige monumenten en gezellige grachten. Geniet van een terrasje of duik het nachtleven in met een musical, het casino of een van de verschillende bars, cafés of clubs. Bezoek Utrecht en boek daarbij een gezellig hotel. Het is mogelijk om last minute een hotel voor Utrecht te boeken.

D-reizen.nl

Bij D-reizen kun je verschillende hotels boeken voor een overnachting binnen Nederland maar niet voor Utrecht. Een last minute hotel voor Utrecht zit er bij dit reisbureau niet in.

Hotelaanbiedingen.nl

Ben je op zoek naar een last minute hotel in Utrecht dan ben je bij Hotelaanbiedingen.nl aan het juiste adres. Wanneer je zoekt op Utrecht en de gewenste datum krijg je direct een aantal leuke opties, zowel in de binnenstad als in de directe omgeving, zoals Doorn of Lage Vuursche. Hou je wel van een verrassing? Boek dan je last minute hotel voor Utrecht en kies voor het Secret Hotel. Je weet niet waar je terecht komt, maar je betaalt een scherpe prijs en vertoeft in het midden van de stad met alle bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden binnen handbereik.

Hotelmoment.nl

Op zoek naar een last minute hotel in Utrecht? Dan ben je bij hotelmoment.nl aan het juiste adres. Hier kun je namelijk zonder datum in te voeren last minute aanbiedingen vinden. Hierbij worden ook hotels uit de regio meegenomen. Zo kun je een last minute hotel Utrecht vinden in Amersfoort, Doorn of Woerden. Ook kun je op Hotelmoment.nl je voorkeuren voor het hotel aangeven. Zoals ‘huisdieren toegestaan’, ‘bar’ en ‘babysitservice’.

Hotels.com

De meest uitgebreide keuze last minute hotels in Utrecht vind je bij hotels.com. Hier kun je zowel kiezen voor hotels in de regio als voor het stadscentrum van de Domstad. Vervolgens zijn de hotels gerangschikt op afstand van het stadscentrum af. Ook geeft deze website direct aan hoeveel kamers er nog beschikbaar zijn voor het boeken van een last minute hotel in Utrecht.

Last minute naar Utrecht

Utrecht bezit een zeer oude binnenstad met veel cultuur en geschiedenis. Daarnaast worden er door het jaar heen verschillende festivals georganiseerd en kun je concerten bezoeken. Soms is het dan fijn om te overnachten, vooral als je weet dat het laat gaat worden. Ook is Utrecht zeer geschikt als (romantisch) stedentripje of een zakelijke bijeenkomst met overnachting.

Binnenstad of regio

Met een last minute hotel in Utrecht betaal je voor een goed hotel een scherpe prijs. Bovendien is de Domstad dankzij de centrale ligging goed bereikbaar met het openbaar vervoer, waardoor je niet met de auto naar je overnachtingsbestemming hoeft te reizen. Ook wanneer je voor een hotel in de regio kiest. Overnacht in de Doornse bossen of kies voor het adembenemende Lage Vuursche als je hotelbestemming en bezoek de paleizen van de Koningin en neem de bus naar de binnenstad.