Wanneer je gezellig de hond mee wilt nemen tijdens je vakantie op Ameland dan zijn er hier tig mogelijkheden die je hond accepteren. Het is namelijk niet altijd vanzelfsprekend dat je hond in een vakantie accommodatie wordt toegelaten. Daarom is het zeer verstandig om, alvorens je de vakantie boekt, eerst te verifiëren of er huisdieren in het hotel of vakantiehuisje geaccepteerd worden.

De zoekfunctie voor vakantie(huizen) met een hond

We hebben een van de meest gebruikte zoekfunctie met betrekking tot het zoeken van vakantiehuizen in Nederland of België met een hond voor u paraat staan. Je zult in de rechterkolom zien dat de eigenschap ‘Huisdieren toegestaan’, is aangevinkt. Wij geven u graag een aantal zoekopties mee, waarmee u snel de door uw gewenste resultaten te zien kunt krijgen.

Mogelijk extra kosten

Het is zeer belangrijk dat je voor het boeken weet of er extra kosten in rekening worden gebracht wanneer je de hond meeneemt op vakantie. Het is namelijk niet ongewoon dat als je een last minute naar Ameland met de hond wil boeken, dat er een additioneel bedrag in rekening wordt gebracht omdat je een hond meeneemt in je accommodatie. Wanneer er kosten in rekening worden gebracht voor het meebrengen van huisdieren dan zal je aan circa 5 euro per nacht per huisdier moeten denken. Wanneer je dus een weekje naar Ameland boekt dan zou dat betekenen dat je 6 nachten overnacht, dus een bedrag van 30 euro per huisdier voor de hele week zou moeten betalen.