Texel is het populairste waddeneiland voor toerisme. Je vindt hier dan ook een grote diversiteit aan accommodaties. Doordat het eiland in trek is bij vakantiegangers zijn er genoeg vakantiehuizen op het eiland te vinden, die niet ten alle tijde vol zijn geboekt. Hierdoor komen er dikwijls vakantiehuisjes beschikbaar in de last minute sectie, waar je een huisje of bungalow met korting kan reserveren om zo een vakantie te boeken welke aanmerkelijker goedkoper zijn.

Vakantiehuizen met hond zoeken op Texel

Via onderstaande links kan je een zoekopdracht uitvoeren. Naast de huidige zoekopdracht, waarbij je op een streek inclusief de zoekfunctie huisdieren toegestaan zoekt, kan je natuurlijk ook kijken of iets in de last minute sectie beschikbaar is. Hiervoor moet je in de linkerkolom in de rubriek ‘Aanbiedingen’ de optie ‘Last minutes’ aanvinken.

Huisjes op Texel waar honden zijn toegestaan

Op Texel zijn een aantal vakantiehuisjes waar je ook je hond mee mag nemen. Hiervoor werd overigens wel een extra bedrag voor in rekening gebracht. Normaliter worden huisdieren niet in grotere vakantieparken toegestaan. Daarom is het ook erg interessant om bovenstaande links te bekijken, hier kan je een heerlijk vakantiehuisje boeken, in de nabijheid van de zee, waarbij je de hond heerlijk kan laten genieten van de omgeving en de natuur.

Verbreed je blik

Een nadeel is echter wel dat het aanbod van vakantiehuisjes beperkt is wanneer je een vakantiehuis graag met last minute korting wil boeken. Aangezien je dan op het laatste moment bent is de kans groot dat de huisjes met de optie om je hond mee te nemen gereserveerd zijn. Maar gelukkig is er een groot aanbod via bovenstaande links in te zien, mocht je er dus geen problemen mee hebben om naar een ander waddeneiland op vakantie te gaan dan kan je bijvoorbeeld de tweede link gebruiken. Zo kan je alsnog een hondenvakantie naar zee boeken, waarbij je de voordelen van een last minute boeking kan gebruiken.