Overnachten met je hond in de vakantie

Gaat je hond mee op vakantie? Natuurlijk! Maar waar verblijf je dan? Je kunt rondtrekken in een camper, met de tent of de caravan op de camping gaan staan, in een hotel slapen of een vakantiehuis of appartement huren.

Neem je je hond mee naar een camping of hotel, dan moet je veel rekening houden met je omgeving. Huur je een vakantiewoning of bijvoorbeeld een vakantiepark in Noord-Brabant dan heb je veel meer vrijheid. Je hebt ruime keus uit appartementen of vakantiehuizen waar je hond meer dan welkom is. En langere tijd op één plek verblijven is voor je hond rustiger dan steeds verkassen. Maar je hond is het liefst waar jij bent, ook als je rondtrekt. Als je dat weet, dan neem je met een gerust hart je hond mee op vakantie.

Nog zoekende naar een vakantiehuis waarbij de hond welkom is?

Een vakantiehuis huren

Voor een onvergetelijke vakantie met de hond zijn vakantiehuizen een uitstekende keuze. Voor je hond moet de vakantie ook ontspanning en ruimte bieden. Veel vakantiehuizen staan midden in de natuur. Daar hoef de deur maar open te doen en je hond kan heerlijk rondrennen. Waar je ook een vakantiewoning huurt, als je weet dat in de accommodatie huisdieren welkom zijn, kun je er zeker van zijn dat die is ingericht op honden. Een heerlijk idee, waardoor je samen met je hond nóg meer vakantie hebt. In een van de comfortabele vakantiehuizen beleeft je hond de vakantie van zijn leven! De leukste vakantiehuizen huurt u hier!

De hond is van harte welkom

Voor een vakantie met je hond zijn er in veel Europese landen vakantiehuizen waar je hond mee naar toe mag. Je ziet vanzelf waar het heel gebruikelijk is om je hond mee te nemen. In Nederland, Duitsland of Denemarken bijvoorbeeld mag je hond in de helft van de vakantiehuizen mee. En zelfs in zuidelijke landen waar toch anders tegen huisdieren aangekeken wordt, zoals Spanje, is je hond welkom in een derde van de beschikbare appartementen of vakantiehuizen. Voor je hond en jou is er dan ook altijd een leuk plekje te vinden voor een onbezorgde vakantie.