all inclusive aanbiedingen arke

Arke maakt onderdeel uit van een groep van dochters van de Nederlandse tak van het bedrijf TUI Nederland. De naam zal je misschien ook herkennen door de naam Arkefly, tevens een dochter van het bedrijf TUI Nederland. Deze vliegmaatschappij maakt het voor Arke dan ook mogelijk om scherp geprijsde All Inclusive vakanties aan te bieden.

Arke.nl: Populairste website van het jaar 2014

populairste reizenwebsite 2014Niet voor niets raden wij aan om tijdens je zoektocht van All Inclusive Aanbiedingen te kijken bij Arke.nl. Deze reiswebsite is namelijk verkozen tot de populairste website van het jaar wat de online reisbureaus betreft! Tijdens de verkiezingen in de categorie Populairste website in de Vakantie & Toerisme branche kwam Arke namelijk als winnaar uit, met bijna 25.000 stemmen. Tevens scoorde de website goed wat aanbeveling aan anderen betreft. Arke kreeg namelijk een 8,9 voor het aanbevelen aan kennissen en vrienden door mensen die bij deze website hun reis hadden geboekt!

Bekijk hier de All Inclusive vakanties van Arke

Historie

tui nederlandHet bedrijf Arke werd al in 1934 opgericht, door Frits Arke. In de jaren 70, als Frits Arke reeds uit de reisorganisatie is teruggetrokken groeit het bedrijf uit tot een volwaardige touroperator. In de jaren 90 wordt het bedrijf gekocht door Touristik Union International, een Duitse organisatie ook wel bekent als TUI. Hierbij wordt een Nederlandse tak opgezet, TUI Nederland, waar op dit moment naast Arke bijvoorbeeld ook de merken Lastminute.nl, Holland International, Kras en Robinson onder vallen.

all inclusive aanbiedingen arke