Peter Langhout Reizen; auto- en busreizen

peter langhout reizen logo

Waarom zou je reizen met Peter Langhout?

  • Aangesloten bij ANVR, SGR en SKTB (bus keurmerk)
  • Goed verzorgd op reis, veel inclusief
  • Meer dan 25 jaar ervaring
  • Voordelig geprijsd
  • Vakantiebeleving staat voorop» Ga naar Peter Langhout Reizen


Peter Langhout Reizen heeft al meer dan 25 jaar ervaring als tour operator, met de nadruk op busvakanties en pretpark arrangementen. Veel mensen zullen ze dan ook nog kennen van een busreis naar Spanje of een weekendje Parijs met de bus. Maar er is meer!

Busreizen

peter langhout busreizenIn de afgelopen 25 jaar is er natuurlijk veel ten goede veranderd, en is het aanbod een stuk groter geworden. Het aanbod busreizen is aanzienlijk gestegen en bevat meer leuke excursies dan ooit. Bij alle busreizen zijn de meeste excursies inbegrepen, waardoor je van tevoren goed weet waar je qua kosten aan toe bent. En natuurlijk wat je allemaal van de omgeving gaat zien! Voordeel is dat de chauffeur ook je reisleider is, en je dus een heleboel kan vertellen over alles wat je onderweg ziet en doet. Jouw vakantiebeleving staat bij ons voorop. Wij doen er dus alles aan om jou de vakantie van je dromen te bezorgen.

» Ga naar de busreizen van Peter Langhout

Pretparken

peter langhout pretpark reizen
Peter Langhout Reizen is pretparkspecialist in hart en nieren en veel mensen hebben dat zelf al ontdekt! Vooral Disneyland Parijs is goed vertegenwoordig. Ze bieden allerlei soorten arrangementen met eigen vervoer aan, in verschillende hotels en met een verschillend aantal dagen entree. Bijvoorbeeld het sprookjeshotel Dream Castle, waar kinderen zich prinsessen en ridders wanen, en waarbij u kunt kiezen uit 2, 3 of 4 dagen entree. Ook de busreizen naar Euro Disney zijn razend populair. Je wordt voor het park afgezet en aan het eind van de dag ook weer opgehaald.

Maar Disney is natuurlijk niet het enige pretpark en daarom vindt je bij Peter Langhout Reizen nog veel meer pretparken. Wat dacht u van Europa-Park, winnaar van vele prijzen voor beste pretpark van Europa. Maar ook Wunderland Kalkar, Plopsaland De Panne, de Efteling, Phantasialand, Movie Park Germany en zelfs Legoland in Denemarken!

» Ga naar de pretpark reizen van Peter Langhout

All inclusive reizen

peter langhout all inclusive reizenSinds 2012 biedt Peter Langhout Reizen als eerste een groot aanbod aan all inclusive reizen aan. Niet de all inclusive vliegreizen naar Egypte zoals iedereen die kent, maar all inclusive busreizen en autoreizen. Bij de busreizen zijn ook weer excursies inbegrepen en de autoreizen kunt je naar eigen inzicht indelen. Voordeel = weten waar je aan toe bent.

Dus geen onvoorziene kosten, want alle maaltijden, drankjes en excursies zijn inbegrepen. Ideaal tijdens deze economische tijden.

» Ga naar de all inclusive reizen van Peter Langhout

Cruises, fietsvakanties en stedentrips

Naast pretparken en busreizen kunt u natuurlijk nog veel bij deze ervaren tour operator boeken. Want ook cruises zijn goed vertegenwoordigd in alle soorten en maten. Van minicruises naar Newcastle en York tot vele routes over de Middellandse zee.

Voor de sportieve vakantieganger is het misschien leuk om een mooie fietsvakantie te maken door Duitsland, Oostenrijk of Nederland. Je hoeft er geen speciale conditie voor te hebben, maar gewoon lekker veel zin om te fietsen! Bagagetransport naar alle volgende hotels is altijd inbegrepen. Fietsen kun je zelf meenemen of daar huren.

Ook voor kortere tripjes tussendoor kun je bij Peter Langhout Reizen terecht. Het hoeft niet altijd een lange vakantie te zijn, want ook een leuk weekendje Parijs, Londen of Berlijn is leuk. Ook hier zijn excursies bij inbegrepen, maar je krijgt ook genoeg tijd om de stad zelf te ontdekken.