Goedkope Autovakantie

Een autovakantie is zeker handig als je nog kleine kinderen hebt. Maar als ze groter worden is het ook nog een idee, omdat je zelf namelijk naar je bestemming rijd.

Door het eigen vervoer valt er veel op de vakantie te besparen. Echter, dit voordeel is enkel van toepassing voor mensen die samen op vakantie gaan. Dus ga je met meerdere mensen op vakantie? Kijk dan eens tussen de autovakanties en regel je eigen vervoer.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Busvakantie

Busvakanties zijn erg populair onder jongeren en onder ouderen. Jongeren gebruiken deze optie om zo bijvoorbeeld een goedkope vakantie naar Spanje te boeken.

Naast jongeren kiezen ook ouderen voor een busvakantie. Zo hoeven zij niet te rijden of te vliegen, maar kunnen ze gezellig naar hun bestemmingen toeren. Deze bussen zijn wel luxer ingedeeld en uitgerust als de bussen voor de jongerenvakanties.

⇒ Informatief artikel over busreizen ↑ Naar boven ↑

Goedkope Citytrip

Het proeven en ervaren lijkt steeds belangrijker te worden. De cultuur, maar voor de vrouwen natuurlijk ook de winkels, zijn voor een citytrip belangrijk.

Voor een korte tijd een stad bezoeken, om dan weer verder te gaan met je reis. Erg gezellig, maar ook veelzijdig! Zo blijft je niet heel de vakantie op 1 plek, maar trek je door een bepaald gebied of kies je er voor om met het vliegtuig langs een paar grote steden te gaan. Ideaal voor de ontdekkers en nog mooier voor de shoppers!

↑ Naar boven ↑

Goedkope Cruise vakantie

Van plek naar plek varen. Tussendoor op een immens groot schip waar je alles op kan doen. Om je heen? Een grote zee die zich tot de horizon uitstrekt. Even helemaal niets doen.

Genieten, dat kan een mens op diverse wijzen. Maar heerlijk niet doen, los zijn van het dagelijkse leven en los zijn van de wal. Wat is er dan nog waar je je druk om maakt? Dit type vakantie groeit enorm hard. Je beleving is namelijk heel anders dan een vakantie op het land. Ervaar ook wat het is om met een cruise vakantie van bestemming naar bestemming te varen en tussendoor volop te genieten!

↑ Naar boven ↑

Goedkope Jongerenvakantie

Als je op jongere op vakantie wilt dan zijn er eigenlijk maar twee keuzes; een busvakantie of vliegvakantie. Maar het belangrijkste is: Je moet er goed uit kunnen gaan!

De zonvakantie welke je al feestend doorbrengt. Op een eiland, of op het land. Het liefste met een strand waar je overdag bij kan komen van het nachtleven. Om dan in de avond uit eten te gaan om in de nacht het feestgedruis weer op te zoeken. Een aantal bekende reisbureaus zullen jou een reis aan willen bieden. Vergelijk voor je een goedkope vakantie boekt. Want wanneer je geld bespaard kan je dit altijd nog op je vakantiebestemming uitgeven!

↑ Naar boven ↑

Goedkope Rondreizen

Een land beleven door langs vele plekken te komen en overal langs te trekken. Een rondreis is daar zeer geschikt voor. Hiermee leer je een land in korte tijd goed kennen.

Normaliter ga je op vakantie naar een vaste plaats. Maar met een rondreis zie je stukken meer van de omgeving of het land waar je naar toe gaat. Daarnaast krijg je, afhankelijk van je type rondreis, een grote diversiteit aan impressies van het land / omgeving te zien. Voor mensen die graag een land leren kennen is dit een perfecte mogelijkheid om een fijne vakantie te boeken.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Skivakantie

Als de winter er aan komt dan begint het bij sommigen alweer te kriebelen. Van de winter fijn naar de bergen toe en hopen op een dik pak sneeuw.

Of je nu een goedkoop hotel boekt of je reserveert een luxe bungalow, je doet de eerste dag waarschijnlijk je skibroek al aan. Heerlijk in de sneeuw naar beneden. Als je nu echt niet kan wachten dan moet je alvast een kijkje nemen in het assortiment aan vakanties voor komend seizoen. Misschien zie je al wel een mooie vakantie, dan kan je die in de gaten houden om op het juiste moment te boeken.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Strandvakantie

Heerlijk niets doen, dagen op het strand hangen en uitgerust weer terug komen. Dan moet je er alleen wel aan wennen dat je in Nederland de zon niet de hele tijd aan de hemel hebt schijnen.

Een mooie strandvakantie boeken kan zowel in de zomer als in de winter. Je hoeft namelijk niet perse in Europa te blijven om je vakantie te vieren. Je kunt er zelfs voor kiezen om in de winter naar Australië te gaan om, gezellig om een barbecue en op het strand, het nieuwe jaar in te luiden.

↑ Naar boven ↑

Goedkope vakantie met Kinderen

Je hebt kinderen, maar dan wil je er natuurlijk wel even lekker tussenuit. Dit heeft echter wel invloed op je bestemming en op je vakantie accommodatie.

Je wilt dat je kinderen een fijne vakantie beleven, dat is waar het in de meeste gevallen op neer komt. Denk daarom ook aan jezelf en zorg dat je een vakantie accommodatie boekt waar activiteiten voor kinderen worden georganiseerd. Zo kan je zelf ook heerlijk vakantie vieren, terwijl de kinderen het helemaal naar hun zin hebben.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Vakantiehuisjes

Een vakantiehuisje biedt meer opties als een hotel of tent. Een hotel wordt er voor je gezorgd, een tent is primitief, maar een huisje is al meer als thuis.

Wanneer je een goedkoop vakantiehuisje zoekt dan zijn er diverse aanbieders. Maar voor je iets boekt moet je zeker bij de grotere vakantie aanbieders zijn geweest. Dan weet je namelijk zeker dat je de laagste prijs betaald voor je accommodatie.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Vliegtickets

Goedkope vliegtickets boeken, om daarnaast nog een vakantie accommodatie te regelen, is natuurlijk ook een optie. Met de drie populairste vliegticket websites kom je een heel eind!

Door zelf je vliegtickets te boeken voorkom je dat je een totaal pakket af moet sluiten. Je kunt zelf uit diverse mogelijkheden kiezen. Om uiteindelijk zelf een eigen vakantie samen te stellen. En wellicht kan je er ook nog een leuk bedrag mee besparen ook!

↑ Naar boven ↑

Goedkope Vliegvakantie

Je wilt wat verder weg op vakantie. Niet de auto of met de bus, maar met het vliegtuig kan je overal na toe brengen. Of het na de Middellandse Zee is of na Amerika.

Met name de gebieden rondom de Middellandse Zee zijn, wat vliegvakanties betreft, de zonnige bestemmingen voor in de zomer. Je bent hier met een paar uurtjes vliegen, waarna je in een zonnig klimaat, kan genieten van de rust en ruimte.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Wandelvakantie

Heerlijk wandelen, voor een select groepje vakantiegangers is het ook letterlijk heerlijk wandelen. Een vakantie waarbij genieten van de natuur en rust hoog in het vaandel staan.

Je hebt verschillende mogelijkheden. Zo kan je met een wandeltocht als groepsreis boeken. Dan ga je met een groep mensen gezellig een week lang wandelen. Maar je kunt een wandelvakantie ook ook in de vorm van een huttentocht boeken. Je gaat dan samen met vriend(en) of familie elke dag naar een andere hut lopen.

Genieten van het uitzicht op de top van een berg, wandelend tussen de bloemen of de koeien en verkoeling zoeken bij een beekje of onder een boom. Alles is te vinden in een heerlijke wandelvakantie.

↑ Naar boven ↑

Goedkope Zonvakantie

Het genieten van de zon, iets wat in de loop der jaren betaalbaar is geworden. Mede dankzij de vele low cost airlines waarmee je voor een lage prijs naar een zonnige bestemming kan vliegen.

De Middellandse Zee is een populaire streek voor een zonvakantie. Je kunt hier genieten van een heerlijk klimaat, maar ook van de mooie stranden. Daarnaast zijn er in dit gebied ook veel bezienswaardigheden te vinden, maar dit is tevens afhankelijk van de plek waar je op vakantie wenst te gaan.

⇒ Informatief artikel over zonvakanties ↑ Naar boven ↑