Busreizen zijn bij uitstek geschikt voor een bezoek aan Europa’s bekendste pretpark in Parijs. Geen vermoeiende reis per auto, maar lekker comfortabel in de bus en voor de deur afgezet. Het hotel is voor je geregeld, ontbijt staat klaar en daarna kun je naar hartenlust genieten in één of twee van de Disney Parken en Disney Village.

Hotels bij Disneyland Paris

Er zijn natuurlijk enorm veel hotels in en rondom Disneyland Parijs. Wij hebben hier een kleine selectie gemaakt zodat je niet in dat enorme woud van hotels hoeft te zoeken.

Er zijn een aantal door Disney geselecteerde hotels, die ook echt op het terrein van Disneyland liggen, net buiten het park. Van sommige hotels kun je lopend naar de entree van de parken lopen, maar vanaf alle hotels gaan ook gratis shuttlebusjes. De busjes rijden de hele dag door en elke tien minuten. Je kunt dus zo vaak je wilt van en naar je hotel en de Disney Parken.

Kies je voor een busreis naar Disneyland met Peter Langhout Reizen, dan kun je kiezen uit Disney hotel Kyriad, Dream Castle (in sprookjes- en riddersfeer!) en hotel Magic Circus.

Bij veel hotels en bij Disneyland zelf worden overigens vaak hoge kinderkortingen gegeven (verwerkt in de prijs).

Hotels vlakbij Disneyland

In het grote aanbod Disney arrangementen zit een flink verschil in prijs. Eén van de verschillen is de locatie van je hotel. Een hotel bij Disney is super handig, maar een hotel iets buiten Disney is weer voordeliger. Voordeel is ook dat je hotel dan heel gunstig ligt om ook Parijs te bezoeken. Zo biedt Peter Langhout Reizen heel goedkoop Disney aan in hotel Vol de Nuit, eventueel in combinatie met een bezoek aan Parijs.

Busreizen Peter Langhout Reizen naar Euro Disney

Peter Langhout biedt allerlei soorten busreizen naar Euro Disney aan. Wat dacht je van een dagtocht? In 24 uur rijdt je heen en weer én heb je een volle dag om van één van de Disney Parken te genieten. Maar je kunt ook 2, 3 of 4 dagen gaan of een combi boeken met een bezoek aan Parijs, met nog een paar leuke excursies.

Bij de reizen zijn altijd één of twee dagen tot de parken inbegrepen. Bij één dag entree kunt u 1 park bezoeken. Bij 2 dagen entree kunt u beide Disney Parken bezoeken én zo vaak heen en weer ‘hoppen’ als u zelf wilt met uw zogenaamde hopperticket. Bekijk het reisprogramma om te zien op welke dagen de entree geldig is.

De busreizen naar Disney zijn goedkoop door het voordeel van een busreis + inkoopvoordeel van de toegangskaartjes. Zo boek jij dus snel en makkelijk een goedkope busreis naar Disneyland.