Omgeven door azuurblauw water met witte stranden en wuivende palmen ligt het luxueuze Bora Bora Pearl Beach Resort waar men op authentieke wijze kennis maakt met dit Polynesische atol, in een uiterst comfortabele en luxe accommodatie met bijbehorende service. Zowel de inwendige als uitwendige mens zal niets ontbreken tijdens de vakantie op Bora Bora, terwijl men geniet van het overweldigende natuurschoon van dit paradijs.

De accomodatie

Het Bora Bora Pearl Beach Resort bestaat uit ongeveer 80 bungalows, die gebouwd zijn in traditionele stijl, waarbij men de keuze heeft uit een bungalow met tuin, op het strand en zelfs een bungalow midden op het water. Met uitzicht op de berg Mount Otemanu en omgeven door kristalhelder water zijn al deze accommodaties uitermate geschikt om helemaal tot rust te komen. Alhoewel de omgeving onderling verschilt, zijn de inrichtingen allemaal even luxe en kan men naast een ruime slaapkamer, een zwembad, jacuzzi of een ruim bad verwachten. Bovendien zijn alle bungalows van het Bora Bora Pearl Beach Resort zodanig gesitueerd, dat privacy gewaarborgd is.

Luxe verwennerij

Het Bora Bora Pearl Beach Resort beschikt over een compleet Spa centrum, waar uw lichaam helemaal tot rust komt en verwend wordt. Na de uitgebreide verwennerij in het het Spa centrum, kunt u genieten van een heerlijk etentje in een van de drie restaurants, terwijl u in de avond bij kunt komen in een van de twee bars, die onderdeel uitmaken van het Bora Bora Pearl Beach Resort.

Andere faciliteiten

Voor mensen die graag nader kennis willen maken met het leven onderwater, heeft het Bora Bora Pearl Beach Resort een duikschool, waar men onder begeleiding van ervaren instructeurs en fotografen een kijkje kan nemen in de spectaculaire wereld van de tropische zeebewoners, terwijl men gefilmd wordt. Wie graag sportief bezig is kan gebruik maken van de tennisbaan, mini-golf, tafeltennis, volleybalveld en biljard. Naast geplande excursies, zijn er auto’s te huur, waarmee men zelf op verkenning uit kan gaan.

Bora Bora

Tussen Zuid-Amerika en Australië ligt het atol Bora Bora, dat vooral geliefd is onder pasgetrouwde stellen die er hun huwelijksreis doorbrengen. Het eiland maakt onderdeel uit van Frans Ploynesië en ligt 260 km verwijderd van de hoofdstad Papeete, in de Pacific. Bora Bora valt vooral op door zijn paradijselijke natuur, zowel boven – als onderwater. De 727 meter hoge Mount Otemanu die oorspronkelijk een vulkaan was en waardoor het eiland gevormd is, wordt omgeven door een rif en lagune, waar men naar hartenlust kan zwemmen en duiken.