Bora Bora, de naam alleen al belooft een bijzonder en exotisch oord. En die naam doet de bestemming recht aan, want Bora Bora is een Frans Polynesisch eiland dat helemaal voldoet aan wat mensen uit landen met vier seizoenen als een heel aantrekkelijk en sprookjesachtig vakantie oord beschouwen. Zon, zee, palm stranden en prachtige resorts om te verblijven en te ontspannen.

Four Seasons resort

Op dit eiland bevindt zich een resort dat luistert naar de humoristisch gekozen naam `Four Seasons Bora Bora´. Een kwinkslag omdat juist de vier seizoenen die wij zo goed kennen van ons eigen klimaat op Bora Bora ontbreken. Het doet de spannende vraag opwerpen wat Four Seasons Bora Bora dan wel betekent! In elk geval een resort dat het hele jaar hemelse zomers kan verzorgen!

Compleet resort

Het resort Four Seasons Bora Bora heeft werkelijk alles in huis om uw luxe vakantie compleet te maken. In uw smaakvol ingerichte kamer voorzien van alle gemakken, zult u vermoedelijk niet eens zoveel verblijven want daarvoor is er simpelweg teveel te beleven op het resort. Heerlijk gelegen, direct aan zee en een eigen privé strand. Een wandeling over het grote terrein zal u versteld laten staan van verbazing over de bijzondere bouw en aanleg, geheel in stijl met de natuurlijke omgeving.

Faciliteiten en activiteiten

U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van tennisbanen, zwembad, sauna en hottub, massage en lichaams- en gezichtsbehandelingen, stoombad en biljart. Alles wat u zich kunt voorstellen en meer is op het resort zelf aanwezig. Zelfs voor een goede maaltijd of drankje hoeft u uw vertrouwde resort niet te verlaten, want u het resort heeft een restaurant en café op het eigen terrein.

Het eiland Bora Bora

Bora Bora is een eiland dat hoort bij de Polynesische eilanden van Frankrijk Bora Bora is een bijzonder eiland in de zin dat het omringd wordt door water en daaromheen ligt weer een koraalrif. In het midden van het eiland liggen de overblijfselen van een uitgedoofde vulkaan, waarvan nu nog twee pieken te zien zijn met de namen Pahia en Otemanu. Bora Bora is ook een paradijs voor duik liefhebbers. Het eiland kent ongeveer 9000 inheemse bevolkingsleden en draait voornamelijk op toerisme. Het resort Four Seasons Bora Bora biedt alles voor een perfect verblijf ongeacht welk seizoen het bij ons is. Dit bijzondere stukje aarde en zee ontdekken kan het hele jaar door!