Bora Bora is een eiland in de Stille Oceaan tussen Australië en Zuid-Amerika. De hoofdstad is Papeete en de voertaal op het eiland is Frans. Het eiland is maar amper 40 m2 maar het is een van de mooiste eilanden die tot Frankrijk behoort.

Bora Bora zoals in Frankrijk

Talrijke cafés en restaurantjes zoals u dat in Frankrijk gewend bent sieren de straten op het eiland. Als u erop uit wil trekken doet u dat het beste per jeep. Langs de valleien en de hoge bergtoppen krijgt u een prachtig uitzicht op de oceaan en het eiland.

Hilton Bora Bora

In het zuidwesten van het eiland ligt het Hilton Bora Bora, op een 20 minuten van de luchthaven en aan de baai omgeven door vulkanische rotsen. Hilton Bora Bora is een van de mooiste en elegante hotels van Polynesië, met een fantastisch uitzicht op het blauw van de oceaan.

De accommodatie van Hilton Bora Bora

Het hotel telt 122 suites en villa’s die allemaal verdeeld staan in een park van maar liefst 8 hectares groot. Alle kamers hebben een Polynesische decoratie en bezitten allemaal authentieke kunstvoorwerpen.

Wat is er in elke kamer aanwezig?

Er is airco aanwezig, plafondventilator, mini hifi met Cd-speler, satelliet tv met DVD, een telefoonlijn, internetverbinding, een minibar en een kluis voor al uw waardevolle spullen.

In de kamers staat ook standaard een strijkplank en strijkijzer. De badkamer is uitgerust met een bad en een haardroger. Als u ’s avonds op het terras zit met een glaasje wijn kan u de grond zien vanuit de glazen bodem.

Restaurants en bars

Hilton Bora Bora heeft verschillende restaurants waar u te allen tijde terecht kunt voor mediterrane en Aziatische smaken. Houdt u van grillen? Dan kan u vast en zeker uw hartje ophalen in de ‘Tamure’ het grillrestaurant van Hilton Bora Bora. In de ‘ Upa Upa bar’ kan u verschillende cocktails proeven die vers worden gemaakt en tegelijkertijd kan u luisteren naar muzikale animatie.

Sport en ontspanning

Hilton Bora Bora beschikt over een zwembad van 1000 m2. Voor diegene die wenst is het snorkelmateriaal inbegrepen. U kan ook uitstapjes organiseren voor gezellig met de partner en dan neemt u een picknick mee en als u uw partner wil verassen kan u duiken, hoogzeevissen, jetskiën.