Vakantiehuis Sommeltje

vakantiehuis sommeltjeVakantiehuis Sommeltje ligt middenin het grootste Waddeneiland van Nederland, Texel. Dit eenvoudige maar complete vakantiehuis biedt plaats aan vier personen en is uitermate geschikt voor kleine gezinnen. Uniek aan vakantiehuis Sommeltje is de gezamenlijke buitenplaats waar kippen en schapen rondscharrelen en waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen in de speeltuin. In de omgeving van het huisje zijn diverse bezienswaardigheden, zoals Ecomare en het Luchtvaart- en Oorlogsmuseum Texel.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis ’t Blauwe Huus

vakantiehuis t blauwe huusVakantiehuis ’t Blaauwe Huus is uitermate geschikt voor kleine gezinnen die van rust en ruimte houden. Dit Finse vakantiehuis biedt plaats aan vier personen en is van alle gemakken voorzien. Wanneer je na alle prachtige strand- en boswandelingen even genoeg hebt van alle rust, kun je je uitstekend vermaken met de diverse evenementen en bezienswaardigheden op Texel. Wat dacht je bijvoorbeeld van de zeehondenopvang Ecomare?

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis Bij de Hoeve I

vakantiehuis bij de hoeveVakantiehuis Bij de Hoeve I is een echte aanrader. Dit knusse vakantiehuis voor vier personen is van alle gemakken voorzien en bevindt zich midden in het landelijke leven. Vanuit het vakantiehuis kun je diverse wandel- en fietstochten maken, of een bezoek brengen aan het gezellige centrum van Texel. Jaarlijks terugkerende evenementen als Texel Culinair en het Eagles Summer Event zijn absolute aanraders.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis Het Landhuisje

vakantiehuis het landhuisjeTexel staat bekend om de prachtige natuur en om hier optimaal van te kunnen genieten, is een verblijf in vakantiehuis Het Landhuisje een aanrader. Deze gerestaureerde bungalow biedt voldoende mogelijkheden om lekker te kunnen ontspannen en er is ruimte voor vier personen. Ook kun je gemakkelijk de nabije natuur in, bijvoorbeeld voor een fiets- of wandeltocht.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis De Texelse Mient I

vakantiehuis de texelse mientDe Texelse Mient I is een vakantiehuis voor maximaal vier personen. Je kunt hier heel goed heen met kleine gezinnen, omdat het vakantiehuis van alle gemakken is voorzien. In de buurt heb je daarbij een pannenkoekenboerderij, dus kinderen zullen zich zeker kunnen vermaken in dit leuke vakantiehuis.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis Wit Zand

vakantiehuis wit zandVakantiehuis Wit Zand is een leuke bungalow geschikt voor maximaal vijf mensen. Het vakantiehuis ligt vlakbij Nationaal Park Texel en op ongeveer tien minuten lopen van het strand vandaan. Het vakantiehuis is zeer geschikt voor kleine gezinnen. De ideale plek dus om lekker te ontspannen tijdens je welverdiende vakantie.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld II

vakantiehuis het bronzen beeld tweeVakantiehuis Villa het Bronzen Beeld II is een leuk vakantiehuis geschikt voor maximaal zes personen. Het is gelegen in een villapark en op loopafstand van het strand en de duinen. In het vakantiehuis heb je de nodige luxe, zoals twee badkamers en een grote keuken voorzien van alle gemakken.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis Villa Het Bronzen Beeld I

vakantiehuis het bronzen beeldLuxe gezocht? In Vakantiehuis Villa het Bronzen Beeld I kun je deze luxe zeker vinden. Het vakantiehuis heeft twee badkamers, een zonnebank en twee grote terrassen waar je met mooi weer lekker kunt zitten. Er is ruimte voor maximaal zes mensen, verdeeld over drie slaapkamers. Het vakantiehuis is daarbij gelegen vlakbij het strand, zodat je hier ook makkelijk heen kunt gaan.

vakantiehuis boeken


Vakantiehuis Het Dennenappeltje

vakantiehuis het dennenappeltjeVakantiehuis Het Denneappeltje is een appartement dat zeer centraal gelegen is. Je hebt in dit appartement vier slaapkamers en twee badkamers. Ook heb je een privéterras en een ruime keuken die is voorzien van alle gemakken. Er kunnen maximaal zes mensen overnachten. Met de fiets ben je heel gemakkelijk in de nabijgelegen natuur, op het strand of bij opvangcentrum Ecomare.

vakantiehuis boeken